perjantai 22. kesäkuuta 2012

Jousiammunnan maailmancup, Ogden - Olympiakarsinnan joukkuekilpailu

Tänään ammuttiin maailmancupin ohessa joukkueiden olympiakarsinta niille maille joilla ei joukkuepaikka vielä ole.
Aamiainen rauhassa ja hieman löhöilyä jonka jälkeen painuttiin lounaalle kentälle. Lounaan jälkeen tunnin verran joukkuetreeniä harkkakentällä jonka jälkeen siirtyminen kisakentälle. Harkkakentän ammunta meni joukkueella ihan mukavasti joka lupaili hyvää ammuntaa myös kilpailuun.

Saimme ensimmäisenä vastaamme Taiwanin joukkueen joka oli ykkösenä karsintalistalla meidän tullessamme 16:lta sijalta vastaan.
Lämmittelysarjat lähtivät ihan hyvin liikkeelle ja tunnelma joukkueessa oli hyvä.

Ensimmäiset sarjat menivät perussettiä, ehkä hieman vasenvoittoisesti. Taiwan tosin nappasi pienen kaulan heti alkuun.
Ammunta oli koko joukkueella tasaista ja toiseksiviimeisellä sarjalla vastustajan sählätessä pääsimmekin kirimään nappisarjalla pisteen kaulan ennen viimeistä sarjaa. Viimeiselle sarjalle tuli koko porukalle hieman liikaa yritystä koska vetäisimme ensimmäiset nuolemme punaiselle. Toiset nuolet pamahtivat hienosti keltaiselle mutta vastustaja ei antanut yhtään liekaa ja vastustaja vei ottelun.

Ottelun voitto oli todella lähellä, se tosin olisi vaatinut viimeiselle sarjalle todella napakan suorituksen mihin emme ihan yltäneet.

Tällä kertaa ei siis mennä joukkueella olympialaisiin mutta toisaalta huomenna on vielä mahdollisuus napata maapaikka henkilökisasta.
Lähen huomisaamun matseihin ilmeisesti kolmannelta sijalta joka on ihan hyvä paikka lähetä metsästämään otteluvoittoja.
Tämän päivän ammunnasta jäi kuitenkin hyvä mieli koska ammunta oli pääosin hyvää. Suoritukset lähtivät hyvin liikkeelle ja osumat eivät olleet kaukana keskeltä.

Nyt on ohjelmassa tankkausta huomiselle. Eilinen tankkaus toimi hyvin eikä kisan aikana tullut missään vaiheessa tunnetta että energiat tai nesteet olisivat käyneet vähiin.

Ei kommentteja: