keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Jousiammunnan maailmancup, Ogden - Alkukisa

Aamusta aikaisin aamupalalle ja kentälle. Ajoitus oli melko nappi, eli jousten kasaamisen jälkeen ei tarvinut pahemmin odotella lämmittelyn alkamista.
Lämmittelyssä tuli huomattua se että lämpötila oli todellakin matalampi kuin aikaisempina päivinä joten verkkarit ja crafti päälle, niiden kanssa tarkeni hyvin.
Tuuli oli myös erittäin navakka mutta tasainen ja otinkin jo lämmittelyssä tähtäimeen melkoisen ennakon jolloin varsinaisia tähtäysennakoita ei tarvinut ottaa niin paljoa.

Ensimmäinen puolikas lähti todella hyvällä 55 pisteen sarjalla liikkeelle mutta toiselle iski hieman liika yritystä tuohon keliin.
Sain kuitenkin kasattua itseni melko hyvin ja ammuin lopun puolikasta säähän nähden hyvää ammuntaa pahemmin kämmäilemättä.
Hieman alavireinen ensimmäinen puolikas, mutta toisaalta keliin nähden ok tulos.

Toine puolikas lähti liikkeelle samaan tahtiin, tosin toisella sarjalla tuulen hienoinen laantuminen sekoitti jotenkin pakkaa ja ammuin siihen väliin hieman huonompia osumia. Sain jälleen kasattua itseni mutta seuraavana olikin edessä yllättävä energioiden väheneminen. Pikaisesti urheilujuomaa ja pähkinää naamaan ja tilanne oli korjattu. Sain lopulta toiselle puoliskolle paljon paremman tuloksen aikaseksi ja nousinkin alkukilpailussa lopulta sijalle 25.

Joukkueena emme päässeet ikävä kyllä jatkoon maailmancupin kisassa, mutta olympiakarsintaan lähdemme joukkueena sijalta 16. Henkilökohtaisesti olen tällä hetkellä ilmeisesti kuudentena karsintaan lähtijänä. Tilanne tosin voi vielä muuttua mikäli edelläni olevista maista joku saa joukkuepaikan, jolloin lähtösijani karsintaan nousee. Korkea henkilökohtainen lähtö takaa myös pari vapaataivalta ensimmäisiin otteluihin.

Huomisen ohjelmana on maailmancupin ottelut jotka toimivat hyvänä harjoituksena olympiakarsintoja varten. Huomenna mennään siis otteluissa niin pitkälle kun kyvyt riittävät.

Ei kommentteja: