tiistai 19. kesäkuuta 2012

Jousiammunnan maailmancup, Ogden - Viralliset harjoitukset

Päivä alkoi suhteellisen aikaisella aamiaisella jonka jälkeen kahdeksan bussilla kentälle.
Aikaa kentällä jäi hyvin jousten kasaamiseen sekä oman paikan löytämiseen.

Aloitin ammunnan punaisella jousella joka on toiminut tällä ja viime viikolla mukavasti. Osumat oliat edelleen hyviä eikä nuoli lähtenyt kovinkaan pahasti tuulen mukaan. Annoin jossain vaiheessa vielä kahden sarjan mahdollisuuden siniselle jouselle, mutta ikävä kyllä sininen ei vastannut odotuksiin aiheuttaen liikaan hajontaa varsinkin tuuleen. Palasin siis ampumaan lopun harjoitusta punaisella jousella.

Kenttä on oikein mainio. Hieman erilaisen touchin kenttään tuo paikallinen tapa leikata nurmikko niin pitkäksi että lenkkareita ei ampujita näy. Tämä myös aiheuttaa sen että ensimmäisillä sarjoilla ruoho on jalkojen alla hieman pehmeää eikä seisoma-asento ole ehkä niin tukeva kuin muualla. Muutaman sarjan jälkeen ruoho kyllä painuu kasaan niin että ampumapaikalla on hyvä seistä. Kisakenttä myös viettää hieman tauluille päin, mutta se ei aiheuta mitään häiritseviä tekijöitä ammuntaan.

Viralliset treenit menivät siis mukavalla ammunnalla läpi. Ammuin pääosin kämmenen kokoisia nippuja joita tuuli hieman siirteli eri puolille keltaista.
Söimme kentällä puolen päivän maissa jonka jälkeen lähdettiin hotellille. Käytiin vielä jonkin matkan päässä ostoskeskuksessa josta sitten käveltiin takaisin melko paljon halvemman asuinalueen läpi. Siinä muutamaan paikallisen törmätessämme, haastelivat herrat oluet kädessään olemmeko varmasti aivan oikealla asuinalueella liikkeellä. Kohteliaita olivat kun kysyivät tuollaista.

Illalla käytiin vielä kääntymässä paikallisella baseball areenalla. Pelin seuraaminen jäi tosin puoleen väliin. Piti siirtyä takaisin kämpille suunnittelemaan tulevaa alkukisapäivää.

Huomenna siis ennen kasia lähtö kentälle kasailemaan jousta ja ampumaan alkukisaa. Kelin pitäisi olla hieman kevyempi verrattuna pariin viime päivään kun lämpötila on liponut melkein neljässäkymmenessä. Huomiselle siis vain 25 astetta. Aseistuksena huomiseen kisaan on varattuna muutaman litran pänikkä erilaisia suolapähkinöitä, vettä ja urheilujuomaa sekä uudet Under Armourin anti-pehi kalsarit.

Ei kommentteja: