sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Jousiammunnan maailmancup, Ogden - Vapaat harjoitukset

Tälle päivälle oli sovittu aamiainen yhdeksäksi. Heräsin joskus puoli kahdeksan aikaan ja torkuin melkein yhdeksään.
Hyvin suoritettu yöuni siis matkapäivän päälle.

Aamiaisen jälkeen sitten pienelle aamukävelylle ympäi kaupunkia. Niin aikaisin lauantaiaamusta ei kaupungilla tapahtunut oikein mitään ja toisaalta kaupatkin alkoivat vasta aukeilla.

Painuimme siis kentälle jossa kasasimme jouset ja painuimme lounaalle. Lounas oli ihan perus sapuskaa josta lähti nälkä hyvin. Propsit sille joka oli laittanut hanaan Dr. Pepperiä.

Lounaan jälkeen ampumaan. Kentällä tuuli melko kovaa mutta nippu pysyi hyvin kasassa. Lämpöäkin oli ihan riittävästi joten pidin pienen breikin jäähilejuoman kanssa. Nuolia ei treeniin tullut kovinkaan suurta määrää mutta tärkeintä oli päästä fiilistelemään kenttää ja tunnustelemaan miltä ammunta tuntui matkustamisen päälle. Ammunta oli melko tunnotonta mutta niputti hyvin.

Paluumatkalla hyppäsimme väärään bussiin mutta koulubussin kuljettaja oli ystävällisellä päällä ja pudotti meidät kotimatkallaan hotellillemme.

Illallisella oli tarjolla salaattia, höyryvihanneksia, mac & cheeseä, jotain perunapaistosta, kanaa ja lihamureketta. Perussetti siis.

Nyt on niin tautisen väsynyt olo että taju lähtee varmaan kohta päästä.

Ei kommentteja: