torstai 24. toukokuuta 2007

70m harjoittelua Ruskeasuolla

Vietin vajaa pari tuntia ruskiksella ampuen 70m matkaa. Alku oli hieman kankeaa ja huonoja suorituksia tuli ikävästi. Lopulta sain asennon kuntoon ja pokakäden pidettyä siellä missä pitääkin. Samoin huomasin että ammuin alkuun hieman liian suljetulla asennolla, heti kun avasin asentia hieman alkoi ammunta sujua paljon paremmin.

Loppujenlopuksi olin erittäin tyytyväinen ammuntaan. Laukauksen rakentaminen tuntui luonnolliselta eikä tähtäyksen ja loppuvedon aikana tapahtunut mitään häiriöitä. Samoin paljonpuhuttu voimansiirto loppuvedossa alkaa tuntua kotoisalta.

Edelleenkin ammuin vanhalla nokinpaikalla mutta käytännössä huomenna voisi kokeilla vaikkapa teippiä nokinpaikan alapuolella tai sitten solmin siirrettävän nokinpaikan alaosan langasta jonka saa tarpeen vaatiessa pois. Tänään huomasin jälleen että huonoissa osumissa joko keskisormi painoi nokkia tai sitten nokki liikkui hieman alaspäin mikäli en puristanut nokkia. Eli käytännössä tuohon asiaan kuluu aivan liikaa huomiota mikäli nokki ei pysy paikallaan joten jotain on jossain vaiheessa asialle tehtävä.

Hyvää suoritusta on hankala saada mikäli joutuu keskittymään johonkin ylimääräiseen kuten tässä tapauksessa nokin paikkaan jänteellä.

Muutaman mukavan sarjan sain ammuttua kuten kuvasta näkee. Toki muitakin hyviä sarjoja mahtui mukaan mutta niissä tuppasi olemaan joku virhenuoli mukana joka kampesi seiskaan tai jopa siniselle.
Huomenna siis lisää harjoitusta, tosin vain kevyt harjoitus, ei mitään maratonia.

Ei kommentteja: