lauantai 22. syyskuuta 2007

Fatboyt testissä
Pätkin Fatboyt hallilla niin pitkiksi kuin klikkeri antoi myöten ja laitoin nuoliin maksimi 100 grainiset kärjet. Vaindoin toisen plungerin jouseen jotta nykyiset säädöt eivät menisi pielee. Tein toiseen jänteeseen nokinpaikan kapeasta maalarinteipistä ja laskin hieman nuolihyllyä.

Ammuin kolme sulallista about keskelle taustaa 18m matkalta ja sulallisen melkein vasemmalta ulos taustasta. Kikkailin jonkin aikaa plungerin, jännevälin ja harituksen kanssa ja lopputulos on että Fatboytä ei saa toimimaan näillä paunoilla. En saanut sulatonta siirtymään kuin lähimmillään noin 40cm vasempaan sulallisten nipusta. Myöskin sulaton teki puolessa välissä lentoa hurjan näköisen käännöksen vasempaan päin jolle naureskeli koko halli. Olen siis keksinyt bumeranginuolet. Nyt kun vain löytyisi kisa missä ammutaan mutkan taakse niin voittaisin taatusti :)

Fatboykokeilut saavat jäädä tältä erää tähän. Niitä vain ei saa toimimaan. Paunoja pitäisi olla jossain viidenkymmenen kieppeillä tai sitten kärjessä painoa aivan julmetusti että putket saisi tarpeeksi notkeiksi.

Ammuin vielä vanhalla setupilla varmuuden vuoksi muutaman sarja ja hyvin osui. Seuraavaksi hankinnassa oikean paksuisia A/C/E:ta.

Kokeilin myös huvikseni hieman isompaa tähtäinrinkulaa Beiteriltä erilaisilla jyvillä. Ei toiminut sekään. Palasin heti takaisin pienempään renkaaseen ilman jyvää.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Olet sen nyt sitten kokeillut ja sama tulos kuin Kimmolla. :)

Aki kirjoitti...

No eikös se ole hyvä että empiirinen tutkimus on suoritettu useamman kuin yhden henkilön toimesta :)