sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Harjoitusta/säätöä

Olin hallilla hieman ennen kahta. Ammuin alkuun muutaman lämmittelysarjan jonka jälkeen yritin saada jotain tolkkua ammunnan rytmitykseen. Yritin hidastaa ammuntatahtia mutta jotenkin en saanut kiinni ammunnasta. Ammuin muutaman sarjan nopeampaan tahtiin ja osumia alkoi taas tulla.

Päätin jättää rytmitykset toiselle kerralle koska mielessä pyöri useana sisäkertana mukamas huomattu nuolen käyttäytyminen välillä oudosti. Napsin sulat pois yhdestä nuolesta ja ammuin muutaman sarjan sulatonta ja sulallista sekaisin. Sulaton näytti sijoittuvan hieman alaoikealle ja päätin kokeilla sulattoman siirtämistä samaan nippuun kuin sulalliset.

Siirto onnistui kivuttomasti mutta niputus hävisi. Jätin nokinpaikan korkeudelle jossa sulaton on samalla tasolla kuin sulalliset mutta päästin pungerista sen verran löysää että sain jälleen sulattoman saman verran oikealle kuin alunperin. Nippua alkoi jälleen syntymään. Pitää vielä kokeilla joku toinen kerta tehdä pieniä muutoksia nokinpaikan korkeuteen ja testata miten vaikuttaa jos sulatonta tiputtaa hieman alemmas jolloin se napottaisi noin kello puoli viidessä kasin ringissä.

Ammuin ja säädin parisen tuntia. Kotimatkalla säätä tarkastellessa hieman harmitti ettei tullut mentyä ulos ampumaan mutta yritän aloittaa sisäkauden jo nyt jotta kilpailuputken alkaessa ammunta olisi tuloskunnossa.

Ei kommentteja: