torstai 27. syyskuuta 2007

Sisäharjoitusta

Vietin aikaa hallilla noin 2,5h. Aloitin ampumalla muutaman sarjan tyhjään taustaan.
Tämän jälkeen aloin välittömästi ampumaan 60 nuolen rupeamaa laskien pisteitä. Ensimmäisellä puolikkaalla iski jälleen oudolla tavalla kahdeksannen sarjan kirous jolla ammuin 9-8-8. En tiedä mikä tuossa kahdeksannessa sarjassa on mikä menee joka kerta metsään, se on ollut trendi kaikkina hallikertoina kun olen ampunut pisteitä.
Sain ensimmäiseltä pätkältä kasaan 281 pistettä. Ammuin vain neljä X:ää ja kahdeksan kymppiä. Kaseja ei tullu kuin ne kahdeksannen sarjan lipsaukset.

Pidin pienen paussin ja ammuin toisen puolikkaan. Sain alkuun ihan mukavan vauhdin päälle kunnes iski karmaiseva kahdeksas sarja jolla ammuin 9-9-9. Tämän puolikkaan aikana neljä X:ää ja kaksitoista kymppiä. Kaseja ainoastaan yksi viimeiseen sarjaan. Viimeinen sarja oli pieni pettymys koska viimeinen nuoli lipsahti kasiin, muuten olisi tullut mukavasti kasiton 30 nuolen pätkä. Pisteitä tältä puoliskolta 285.

60:n nuolen lopputulos siis 566 joka on jälleen parempi kuin aikaisemmissa treeneissä. Saa nähdä mihin keskiarvo alkaa tällä talvikaudella asettumaan, toivottavasti kuitenkin 550:n päälle jolloin olisi mahdollista saada piikeissä ihan hyviäkin tuloksia. Tavoitteena on kuitenkin ampua yli 570 tulosta kilpailuissa.

Ammuin vielä muutaman sarjan pisteidenlaskun jälkeen ja painuin kotiin.

Tekniikkavirheitä joita sain korjattua tässä harjoituksessa:
- jänne ikäänkuin lipeää näpeistä ja laukaisu lähtee näpit vielä koukussa. Efektinä nuolen sijoittuminen ylävasemmalle. Ratkaisuna ottaa jämäkämpi ote jänteestä.
- työnnön puute laukaisussa. Lisätä hieman työntöä eikä ampua pokakäsi tönkkönä.

Hienoista takakenoa en oikein saa korjattua siten kuin haluaisin, tuntuu että asento valuu aina huomaamatta takakenoiseksi ja huomaan sen vasta kun pokakäden olkapäässä alkaa tuntua ikävältä ja olkapää nousee aiheuttaen mielenkiintoisia efektejä laukaisuissa ja nuolen osumapisteessä.

Ei kommentteja: