sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Halliharjoitus

Tänään ammunta alkoi hieman samaan tahtiin kuin lauantaina. En tuntunut osuvan mihinkään. Muutaman sarjan jälkeen kokeilin huvikseni sulatonta nuolta joka jostain syystä sarja toisensa jälkeen poukkoili mihin sattuu taululla. Kokeilin säätää plungerin jäykkyyttä ja välillä sulaton siirtyi sinne minne piti mutta välillä hyppäsi täysin epäloogisesti väärään suuntaan.

Ruuvasin plungerin irti ja totesin plungerin jumittavan. Otin toisen varaplungereista käyttöön ja säärin harituksen niin lähelle vanhaa plungeria kuin mahdollista silmämääräisesti (hyvä etten ostanut mauseria Gigantista eilen...) ja säädin jäykkyyden about siihen mihin sen pitäisi sijoittua.

Ammuin jälleen muutaman sarjan sulallista ja sulatonta ja sain mielestäni sulattoman oikeaan paikkaan. Jotenkin tuossa säätässä vain oli mennyt fiilis ammuntaan enkä saanut hyviä osumia aikaiseksi. Suoritukset kylläkin tuntuivat paljon paremmilta kuin eilen. Muutamat bingot vetelin mutta liikaa tuli sääliysejä. Samoin välillä nuolet hyppäsivät kaikki vasemmalle. En oikein saanut selville mikä sen aiheutti. Todennäköisesti unohtui työntö.

Ammuin 1,5 tuntia eli kevyet treenit varsinkin kun ottaa huomioon että suurin osa ajasta meni säätämiseen. Kotiin päästyäni yritin tekohengittää vanhaa plungeria mutta totesin sen olevan roskiskamaa. Todella erilaisia ovat nuo Spigarellin Click plungerit. Varaplungerilla on ammuttu vuosia ilman ongelmia ja tämä sitten laukesi noin puolessa vuodessa. Pitäisiköhän pikkuhiljaa suunitella vaihtoa Beiteriin...

Ei kommentteja: