maanantai 7. syyskuuta 2009

Ja 900 reeniä

Myöhään kentällä tänään.
Ammuin ensin pari sarjaa lämmittelyä kuudestakympistä ja tsekkasin pitikö eilinen merkki, piti se.
Taisi eilinen pulikoiminen ja liivin ja pullojen kanssa jumppaaminen altaan pohjassa kun piti hieman pullon paikkaa säätää vetää hieman paikkoja jumiin koska oikea hartia oli aivan juntturassa. Sen johdosta sitten suoritukset olivat mitä sattui. Yhtään ei auttanut että töissä oli erittäin nuiva päivä ja duuniasiat pyörivät koko ajan mielessä, kunnon suorituksia oli todella hankalaa saada aikaiseksi.

Ammuin tuloksen 900 kierrokselle aloittaen 60m matkan erittäin alavireisesti. Sain kasaan vain 270 pistettä. 50m meni kanssa aivan yhtä löllähdellen ennenkuin sain toiseksi viimeisellä sarjalla tarpeekseni "rennosta" ammunnasta ja pulttasin asennon melko tiukkaan pakettiin. Kaksi viimeistä sarjaa 58:eja mutta se ei pahemmin auttanut matkan tulokseen joka jäi 283:een pisteeseen. Neljälläkympillä jatkoin samaa paketoimista ja sain siltä kasaan 295 pistettä joka hieman helpotti olotilaa.

Kuitenkin noiden alkupuolen sössimisien takia pisteet jäivä 848:aan joka oli paljon perässä siitä mitä piti saada kasaan.

Pitää jatkossa keskittyä enemmän asennon paketoimiseen jämäkäksi ja unohtaa kaikki rentoushölynpöly. Kyllä se rentous sieltä taas tulee kun on tullakseen, ei sitä voi pakottaa. Rentoutta pakottamalla vain menee kontrolli suorituksesta.

Nuolia 108

Ei kommentteja: