perjantai 18. syyskuuta 2009

Välinehuoltoa ja tieto Target-2012 ryhmän kokoonpanosta ensi kaudelle

Tänään pidin tarkoituksella välipäivän ettei vetopuolen olkapää ota pahemmin itseensä ennen kisoja. Ohjelmassa on siis välinehuoltoa, pääosin sulitusta.

Sain myös äsken tiedon tulevan kauden Target-2012 ryhmän kokoonpanosta.
Näyttäisi siltä että nimeni on listalla mukana.

Viime talven kova treeni, kuluneen kauden tulokset sekä vuosien varrella tapahtunut tuloskunnon kehittyminen ovat siis aiheuttaneet sen että yksi päätavoitteistani jousiammunnassa tähän mennessä on täyttynyt ja olen mukana valmennusryhmässä matkaamassa kohti Lontoon Olympialaisia.

Vaikka yksi tavoite on jälleen saavutettu, ei se tosiaankaan tarkoita että tässä voisi jotenkin jäädä laakereillaan lepäilemään. Lähinnä tämä tulee tarkoittamaan jatkossa lajiharjoitusmäärän lisäämistä sekä omalla kohdallani erittäin varmasti lajia tukevien harjoitusten lisäämistä. Vaikka viime talvena sainkin melko paljon käytyä salilla sekä yleiskuntoa tukevissa treeneissä, tuli niiden kanssa lepsuiltua liikaa. Nyt syksyllä on hyvä lähteä pohjustamaan tuota puolta paremmin. Tekniikkapuolella pitää myös tehdä talvikaudelle paljon tarkempi suunitelma siitä miten tekniikkaa kehitän ja millä osa-alueilla.

Ryhmän jäsenyys tuo myös toivottavasti paremmat mahdollisuudet sellaisten sponssien saamiseen joiden kautta pystyisin kustantamaan suurimman osan kisareissuista ensi vuonna sen sijaan että makselen kauden kisamatkojen velkaa vielä syksylläkin ja haaveilen toimivasta jääkaapista. Kuluneen kauden kisabudjetti kun oli aivan eri planeetalta kuin edellisen kauden ja kaiken rahan omasta pussista vetäminen on vetänyt lompakon melko tyhjäksi. Jokainen lajiin laitettu euro tosin on ollut arvokasta lajissa kehittymisen kannalta. Ensi kauden kansainvälinen kisakalenteri on vielä lyömättä lukkoon mutta tarkoitus on jälleen käydä aktiivisesti kisaamassa myös isommissa kisoissa ulkomailla.

Tämän hehkutuksen pohjalta voikin sitten taas palata sulituslaitteen ääreen. Huomenaamulla sitten aamusta Talosaareen ampumaan 900-kierrosta joka on tämän kauden viimeinen ulkokisa.

Ei kommentteja: