torstai 12. heinäkuuta 2007

Keskiviikkoilta ruskiksella

Pääsin kentäll enoin viiden hujakoilla. Sää näytti vähintäänkin pahalta, taivas oli täynnä tummia pilviä ja päivällä oli satanut melkoisesti. Otin silti riskin ja kasasin jousen ja kävelin viivalle. Otin varmuuden vuoksi sateenvarjon mukaan.

Sain ammuttua jotakuinkin kolme tai neljä kuuden nuolen sarjaa ennekuin alkoi satamaan. Sade oli kuitenkin vain lyhyt kuuro ja parin minuutin sateenvarjon allaolon jälkeen keli muuttui jälleen hyväksi, eli pilviseksi ja kohtalaisen lämpimäksi.

Sain ammuttua melko rauhalliseen tahtiin verrattuna viime päivien roiskimisiin joka näkyi heti osumissa. Niput pienenivät jälleen kohtuulliseen kokoon, ainoa negatiivinen puoli oli nipun vaeltaminen jonkin verran ylä-alasuunnassa sekä satunnaiset sivuosumat joko oikealle tai vasemmalle. Nuo sivuosumat johtuivat selkeästi laukaisuvirheistä. Tosin hyvä puoli on se että vaikka nuoli lähtee liikkeelle laukaisuvirheestä, ei se mene punaisen ulkopuolelle eli pysyy vähintäänkin seiskassa.

Loppujenlopuksi olen jälleen tyytyväinen viimeisen treenikerran jälkeen koska parannusta tekniikassa selvästi tapahtuu ja tähtäys ja laukaisu tuntuu kokoajan paremmalta. Hieman enemmän voisivat nuolet toki hivuttautua punaiselta keltaiselle mutta eivätköhän ne sinne keltaiselle taas siirry kun aika on kypsä, eivät ne pakottamalla sinne mene.

Ei kommentteja: