sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

70m harjoittelua Ruskeasuolla

Ensimmäinen pätkä kesälomasta on takanapäin. Nyt on käyty saaristomeren puolella purjehtimassa ja vieläpä seilattu takaisinkin. Säät olivat on/off tyyppisiä reissun aikana eli joko paistoi pilvettömältä taivaalta tai sitten satoi kissoja ja koiria tuulen ollessa parhaimmillaan 14m/s.

Pari päivää tuli jo oltua töissäkin mutta kentälle en vielä itseäni ollut saanut harjoittelemaan.

Eilen ei tullut lähdettyä ampumaan koska sää oli vähintäänkin epävakaa, tekosyyhän se toisaalta oli, sateiden välissä oli pitkiäkin jaksoja jolloin olisi voinut hyvinkin ampua. Tänään sen sijaan pääsin ruskikselle asti ja sain ammuttua parisen tuntia. Ammuntaa ei häirinnyt kuin yksi parin minuutin heikko kuurosade jota tuskin huomasin.

Verrattuna parinviikon talviloman jälkeiseen romahdukseen tuntui ammunta menevän hieman paremmin tällä kertaa vaikka pari viikkoa oli jäänyt kokonaan ammuntaa vaille. Toki ei ammunta täydellisesti mennyt mutta jonkinlaista nippua sain aikaiseksi. En viitsinyt keskittyä mihinkään erikoiseen ammunnan suhteen, senkun vain ammuin nuolta tauluun omaan rauhalliseen tahtiini.

Ensi viikolla on tarkoitus viettää töiden lomassa niin paljon aikaa kuin mahdollista kentällä koska viikonloppuna on seuramme järjestämä eläin-SM kisa Sipoonkorvessa. Kyseiseltä kierrokselta minulla on vielä voimassaoleva suomenennätys jota tottakai pitää yrittää parantaa, samoin pitää toki olla paikalla puolustamassa ennätystä jos joku muu alkaa hipoa tulosta.

Toivottavasti saan tämän viikon aikana ammunnan sille mallille että mahdollinen ennätyksen parantaminen onnistuisi.

Ei kommentteja: