lauantai 28. heinäkuuta 2007

EFAC - Matkalla Göteborgiin

Lähdimme puoli kuuden aikaan Myllypurosta suuntana Turku. Autossa Timppa, Teemu, Oskari ja minä. Turussa olimme ajoissa satamassa jossa törmäsimme ensimmäiseen yllätykseen. Tyttö tiskillä ihmetteli vaunumme korkeutta ja mainitsi että noin korkealle ajoneuvolle ei ehkä ollut paikkaa laivassa ja että lisämaksu menisi joka tapauksessa. Laivamatka oli alunperin varattu Seawindiltä johon toki mahtuu mitä vaan koska siinä menee rekkojakin. Joka tapauksessa Siljalla kun mentiin, oli homman nimi eri vaikka Seawindin tyttö oli painottanut että vaikka laiva vaihtui, on hinta sama. Maksoimme siis sitten matkasta parisataa ylimääräistä ja jäimme laiturille odottelemaan josko mahtuisimme laivaan. Pääsimme loppujenlopuksi laivaan joten matka jatkui.

Laivamatka meny yllätyksettä ja ajelimme vaunu perässä Göteborgiin noin yhdeksän tuntia. Olimme perillä kisapaikalla muutaman mutkan kautta neljän kieppeillä aamuyöstä. Hetken aikaa ihmeteltyämme camping paikan mutavelliä päätimme jäädä täksi vajaaksi yöksi parkkipaikalle nukkumaan. Lauantaina aamupalan jälkeen lähdimme etsimään uutta leiripaikkaa jonka sitten löysimmekin paikallisen linnan työntekijän pihan vierestä. Lars pahoitteli cämping paikan mutaisuutta ja ohjasi meidät hyvälle paikalle pellon viereen. Siirsimme vaunut uudelle paikalle, pystytimme Jamboreeteltan minulle ja Oskarille sekä yhden ylimääräisen teltan välineille.

Iltapäivällä hoidimme ilmoittautumisen sekä välinetarkastuksen jonka jälkeen suuntasimme Göteborgiin ostoksille ja pizzalle. Jotain outoa on paikallisessa kauppakulttuurissa koska paikallisesta kylästä ei löytynyt yhtään kyläkauppa. Matkalta keskustaankaan emme löytäneet mitään ruokakauppoja. Ehkä olemme sokeita. Lopuksi löysimme keskustasta pienen ICA:n josta ostimme muutaman muovikassin sapuskaa noin 30 euron hintaan. Suomessa tuo lasti olisi varmaan maksanut yli tuplat. Kaupan jälkeen sitten pizzat naamaan ja takaisin kisapaikalle keittelemään iltakahvit.

Vielä ei ole tullut ammuttua yhtään johtuen suurin osin julmetun kovasta tuulesta. Koko päivän tuuli etelästä eli mereltä ja koska kisapaikka on aivan meren rannasta, ei ole juurikaan viehättänyt lähteä harjoituskentälle noin 12m/s tuuleen sähläämään. Toivottavasti sunnuntaiksi olisi luvassa hieman heikompaa tuulta jotta pääsisi harjoittelemaan parit kerrat ennen varsinaisten kinkereiden alkamista maanantaina.

Tämä juttu on kirjoitettu Teemun koneella ja wlan yhteys on "lainattu" joltain alueellaolevalta joten mitään varmuutta ei ole yhteyden toimivuudesta jatkossa. Toivotaan että pelaan niin saisin jotain pientä kirjoiteltua kisan aikana.

Ei kommentteja: