tiistai 24. heinäkuuta 2007

Merkkejä ruskiksella

Maanantai meni mukavasti säätä pelätessä enkä mennyt lainkaan kentälle.

Tänään meni aamupäivä ihmetellessä sadetta ja iltapäivä menikin mukavasti odotellessa tohtorin vastaanotollepääsyä allergialääkkeitä varten. Nyt täytyy kyllä myöntää että tulipa taas viivyteltyä noin viikko kyseisten pillereiden hommaamisen kanssa. Tänään oli aivan toisenlainen olo ampua kuin viime viikon maanantaista tähän päivään asti. Perkeleen pujo...

Jokatapauksessa tänään ammuin illan lähinnä IFAA merkkejä läpi edestakaisin ja sain korjattua ne muutamat merkit jotka olin havainnut epäilyttäviksi elukka SM:issä.

Alkupätkä reeneistä meni melk openkin alle, en saanut oikein otetta ammunnasta, syynä jälleen kerran liian kova tahti. Noin puolessavälissä sain rauhoituttua hieman ja tulosta alkoi syntymään. Sain ammuttua IFAA matkat sen verran tarkasti läpi että merkkien pitäisi olla täysin paikallaa.

Huomisen ohjelmana on näillä näkymin tähtäinskaalan siirtäminen tähtäimen kiskoon sivupuolelle "human readable" formaatissa eli suoraan jaardit tähtäimeen. Tämän pitäisi helpottaa huomattavasti kisoissa ja eliminoida väärillä merkeillä ampumiset. Samoin pitäisi käydä hakemassa jostain uudet ampumahousut, sellaiset joista vaikka saisi lahkeet pois helposti lennossa. Vanhat pökät kun tuppaavat olevan vähintäänkin kulahtaneet ja hellesäällä turhan kuumat.

Lähtö EFAC:iin on jo perjantai-aamuna, eli harjoitteluun jää varsinaisesti ainoastaan torstai mikäli jotain ihmeellistä ei sään suhteen tapahdu huomenna.

Ei kommentteja: