tiistai 10. heinäkuuta 2007

Maanantai-ilta ruskiksella

Vaikka päivällä näyttikin sää vähintäänkin epäilyttävältä, eli satoi kaatamalla useissa jaksoissa, taivas aukeni iltaa kohden ja pääsin kentälle harjoittelemaan.

Ammuin yhteensä noin pari tuntia.

Alku oli hieman kankeaa jonka jälkeen nippu (jos sitä nyt nipuksi voi sanoa) alkoi valahtamaan alaspäin ja osumat keltaiselle kävivät kovin vähiin. Nipun siirtyminen johtui todennäköisesti aivan liian nopeasta ampumarytmistä jonka johdosta lihakset eivät kunnolla kerenneet palautua nuolten välillä. Pidinkin jossain vaiheessa hieman pidemmän tauon ja kävin häiriköimässä muun muassa Rajalan Urpon ampumista joutavalla jutustelulla kesälomasta ja muusta.

Tämän jälkeen ammuin vielä muutaman sarjan jotka ammuin tarkoituksella rauhallisesti. Veto tuntuin heti mukavammalta ja voimansiirtokin alkoi hiljalleen loksahtaa paikalleen eivätkä tähtäykset enään olleet pitkittyneitä ja kankeita. Sain lopuksi ihan mukavia nippuja aikaiseksi, tosin hienoista liikkumista nipun suhteen vielä oli havaittavissa.

Tiistaina olisi taas tarkoitus mennä kentälle mikäli säät sen sallivat. Suunitelmana vieläkin ampua 70m ihan vaan tekniikkatreeninä pisteistä huolehtimatta ja totuttaa jälleen kroppa ammuntaan parin viikon tauon jälkeen. Keskiviikkona ja loppuviikosta olisi tarkoitus treenata lyhyempiä matkoja sunnuntain FFAA elukka SM:iä varten ja varmistaa että tähtäinmerkit pitävät.

Lopullinen toipuminen loman aiheuttamasta notkahduksesta olisi suuniteltu sunnuntaille, mikäli vaan säät sallivat harjoittelun viikolla.

Ei kommentteja: