tiistai 31. heinäkuuta 2007

EFAC - Toinen kilpailupäivä - Hunter kierros

Ammuin hunter kierroksen sinisellä radalla joka oli kallioisempi ja sitä myötä kuivempi rata. Kulkeminen oli helppoa eikä ampumapaikoilla ollut ongelmia saada hyvää paikkaa seisoa. Kaikin puolin mukava rata. Ongelmana oli lähinnä Hunter taulut joissa on kokomusta tausta ja valkoinen spotti. Käyttämäni jyvättömän tähtäimen kanssa tähtäys lähtee näitten taulujen kanssa liikaa harhailemaan koska en saa kunnolla kohdistettua tähtäinrengasta tauluun joten tuloksena kymmenen pistettä huonompi tulos kuin maanantaina, eli 470.

Jokatapauksessa voin olla tyytyväinen molempien päivien ammuntaan. Vaikka ei omia ennätyksiä tai uusia Suomenennätyksiä tullutkaan, ammuin maanantain kaksi pistettä alle oman ennätykseni ja tämän päivän kaksi pistettä alle oman ennätykseni. Toki ennäytkiä olisi voinut parantaa mutta mielestäni kuntohuippu onnistui hyvin ajoitetuksi tälle viikolle.

Tämän päivän ammunnassa oli erona eiliseen myös se ettei puhti loppunut varsinaisesti kesken missään vaiheessa. Eilen olin paljon ennemmän poikki päivän ammunnan jälkeen kuin tänään mikä on tulkittava hyväksi asiaksi. Tosin tänään vetäisin klassisen tyhmän mokan eli ammuin kaksitolppaisen kävelyn ensimmäiseltä tolpalta kolme nuolta johon meni sitten yksi X osuma missiksi eli se siitä viidestä pisteestä.

Ylesen observoinnin pohjalta molemmat kilpakumppanit (Görania en laske kilpakumppaniksi koska hän voittaa jokatapauksessa) väsyivät tänään jo puoliltapäivin, joten jos trendi jatkuu, olettaisin että saan parannettua sijoitustani viikon jatkuessa. Suurin painoarvo on tällä hetkellä huomisella Animal kierroksella josta on mahdollisuus vetää rutosti pisteitä.

Asiasta kolmanteen. Göranin kanssa juttelu on mukavaa koska herra on harrastanut jousiammuntaa noin kolmekymmentä vuotta ja ampunut erinäisissä kansainvälisissä kisoissa menestyksellä olympialaiset mukaanlukien. Herran tekniikka ja tyyli on aivan omaa luokkaansa - tämän takia en vain pysty lähteä hakemaan ykkössijaa, kaulaa on liikaa ammunnan tasossa ja vuosissa, rahkeet vain eivät riitä - ja täydellisiä osumia satelee. Tuon kokemuksen pohjalta on jo tarttunut hihaan tämän päivän ammunnan aikana kilotolulla kokeilemisen arvoisia asioita sekä välineiden että tekniikan puolesta. En tosin ala kesken kisaa mitään uutta testaamaan vaan jätän kokeilut kisan jälkeiselle ajalle. Toivottavasti Göranin höpinöissä on perää sillä ainakin hyvin loogisilta erinäiset asiat kuulostavat. Hieno herra, ellei jopa uusi jousiammuntaidoli (vanhaa idolia tosin ei taida varsinaisesti olla).

Joten ei kun uutta matoa koukkuun ja Animal kierrosta ampumaan huomenna.

Asian tiimoilta lisää huomenna illalla jahka tulokset saadaan laskettua ja mikäli Larsin wlan on vielä oletusasetuksilla taivaalla.

Ei kommentteja: