lauantai 3. toukokuuta 2008

FITA - 900 kierros. Kouvola

Hyvissä ajoin kohti Kouvolaa kyydissä Suski ja Laura.
Pienen navigaatiovirheen ja maisemakierroksen jälkeenkin oltiin perillä aurinkoisessa Kouvolassa puolisen tuntia ennen lämmittelyiden alkua.

Vehkeet kasaan ja ampumaan lämmittelyä ja kuinka ollakaan nuolen lento muistutti lähinnä lepakon lentoa. Lämmittelyjä oli vain muutama sarja jonka jälkeen alkoi kilpailu. Ensimmäinen matka eli 60m meni siinä kun ruuvasin tilleriä takaisinpäin jotta sain nuolen lentämään edes auttavasti. 50m matkallakin piti tehdä vielä pientä korjausta mutta paremmaksi en lentoa saanut. 40m sitten meni miten meni. Välillä sain pari nuolta keskelle ja sitten taas nuolet olivat aivan missä sattuu.

Oli melkoisen tiukilla pitää pää kasassa kun ampui kisaa täysin epävireessä olevalla jousella.

Kisasta hopeaa yhden kympin erolla voittajaan mutta tulos melkoisen ala-arvoinen siihen mitä oli tarkoitus ampua.

Keli oli kuitenkin erittäin hieno. Kouvolassa oli reippaasti yli 20 astetta lämmintä ja taisin päivän aikana polttaa käsivarteni. Paluumatka meni mukavassa kelissä.

Huomenna ruskikselle ihmettelemään jos jousen toimintaan löytyisi jokin järkevä syy. Sovin Hujasen Kimmon kanssa että saan tiistaina testata hänen 44 paunaisia Innojaan omaan jouseeni jonka jälkeen selviää onko omissa lavoissa merkittävästi jotain pielessä.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

tunnetko kuinka tanja sorsaa?onko kauankin harrastanut?linet samoissa kymenlaaksossa(ko?)olleissa kisoissa?