tiistai 6. toukokuuta 2008

Ihmettelyä

Kävin töiden jälkeen hakemassa Eskolta Beiterin in-out nokkeja, pitkää mallia.

Ruskiksella nokitin nuolet uusiksi beitereiden kanssa. Ja ammuin ensimmäisen laukauksen ilman mitään vermeitä. Sormilla joutui tosin vetämään kun ei tullut vaistoläppää mukaan. Hieman otti sormiin. Sen jälkeen löin kaiken tauhkan jouseen kiinni ja aloin ampumaan. Ääni oli melko hyvä!

Siirryin ampumaan 30m matkalta ja ääni pysyi melko hyvänä. Ainoa ero mikä oli aikaisempaan että päässä ei ollut lakkia, nokit olivat Beiterin ja tuli ammuttua yksi ainoa laukaus pelkällä rungolla. Ihme hommaa tämä jousiammunta.

Jonkin ajan kuluttua sain pari kertaa aikaiseksi pahan rämähdyksen jousesta. Todella huonoja suorituksia olivat nuo.

Jokataupauksessa jostain mystisestä syystä johtuen jousen ääni on hieman rauhoittunut. Huomenna haen Eskolta sitten rullan jänneainetta ja punoslankaa ja tehdään Matin kanssa parit jänteet jos herralla on aikaa. Haluan kokeilla 20 säikeistä jännettä tuohon jos se toimisi paremmin kuin 18 säikeinen.

Alalapaa katsellessa ovat hahlon reunat tosin hieman kuluneet. Koska hahlo on lavassa hieman vinossa, niin kulumat ovat toisella puolella ylhäällä ja toisella alhaalla. Tuo saattaa tietty myös vaikuttaa ääneen.

Ei kommentteja: