keskiviikko 28. toukokuuta 2008

World Cup - Antalya - Qualification Round

Puoli kasilta jälleen ylös ja pienen aivastuksen saattelemana aivojen keltainen aines nenäliinaan. Mahtavaa.

Päivästä oli jälleen tulossa kolmen kympin kieppeillä huiteleva ja pitäisi ampua 70m olympic round. Kurkku kipeä, pätä särki ja nokasta tuli outoa tavaraa ulos.

Aamiaisen jälkeen kentälle katselemaan taljoja jonka jälkeen lounaalle ja pieni lepo huoneessa ennen omia kinkereitä.

Ketällä oli todella kuuma. Hiki lensi koko ajan ja vettä kului. Kenttälääkäriltä aikaisemmin saadut flunssatropit kait hieman helpottivat oloa mutta suurta eroa en aamuiseen huomannut. Ammuin erittäin epätasaisesti. Välillä aivan mahtavia sarjoja joilla kaikki vain loksahti kohdalleen ja sitten väliin täydellisiä romahduksia.

Puolessa välissä oli 20min tauko joka tuli tarpeeseen. Olo oli erittäin vetämätön. Tauon jälkeen sitten loput kisasta lopputuloksella 611 joka antoi sijoituksen 97. Finaalirajana oli oma ennätykseni Kurikasta edeliseltä viikonlopulta joten toiveet terveenäkin pudotuskierrokselle pääsystä olisivat olleet melko heppoiset ellei olisi tuossa helteessä saanut puristettua itsestään parhaita mahdollisia suorituksia ulos.

Lopputuloksena voisi sanoa että jos näissä kisoissa haluaisi pärjätä, pitäisi pystyä treenaamaan paljon enemmän. Parin vuoden treenillä voisi päästä jo paljon korkeammalle sijoitukselle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin se meni olosuhteisiin nähden. Toivottavasti minä en tartuttanut tuota tautia Kurikan reissulla...:(

Noh, nyt on aikaa ottaa muutama Efes Pilsen ja rentoutua!

Aki kirjoitti...

Noh, sama se mistä tauti tuli.
Efes on kyllä ihan latujuoma.