lauantai 10. toukokuuta 2008

Ruskis

En tiedä auttoiko eilisillan megalomaanin jurputus vain mikä oli mutta tänään homma sujui jo hieman paremmin. Alku tosin oli hankalaa.

Yritin visualisoida sitä hyvää suoritusta jossa kaikki on paikallaan ja laukaisu on tasapainoinen ja mihinkään suuntaan rävähtämätön sekä tunnustella mikä suorituksessa on ajanut pois tuosta täydellisestä tilasta.

Sain suoritusta melko hyvän tuntuiseksi, hieman on vielä hakemista kahvan otteessa, se ei ole niin varma kuin sen pitäisi olla. Samoin pokakäden olkapäässä on jotain outoa asentoa joka ei ole vakaa vaan välillä pyrkii repsahtamaan johonkin suuntaan.

Jousen ääni oli tänään aivan eri planeetalta kuin eilen. Ammuin 20 säikeisellä jänteella. Sain jännevälin asettumaan melko hyvään kohtaan, samoin jänevälin säädöllä tuntui vihdoin olevan vaikutusta jousen ääneen. Lapoja tosin kun vääntelee niin niistä kuuluu melkoinen narina. Ilmeisesti lapojen hahlot alkavat pikkuhiljaa kulua sen verran että mikään ei kanita. Toivottavasti kun ne tuosta vielä hiemna kuluvat, jousi alkaa vihdoin pelaamaan täydellisesti.

Pamautin myös viidestäkympistä jälleen yhden nuolen säleiksi kun ammuin sulallisen yhden sulattoman perästä sisään. Nuoli tosin poistui noin puolen välin jälkeen putkesta joten perinteistä pitkää nuolta en saanut aikaiseksi. Se sitten noiden Beiterin in-out nokkien nuoltenpelastamismaineesta.

470:n ACE saisi olla hieman pidempi, eli todennäköisesti juuri sen verran mikä tuli aikaisemmin hätäpäissään pätkittyä pois. Hieman pidemmällä nuolella saisi plungerin paineen hieman kovemmaksi nykyisen melko lepsun sijaan.

Huomenna jokatapauksessa jälleen kentälle iltapäivällä. Toivottavasti homma kulkee myös huomenna, olen saanut jurpimisesta tämän lajin osalta tarpeekseni tältä erää.

Ei kommentteja: