tiistai 27. toukokuuta 2008

World Cup - Antalya - Viralliset harjoitukset


Puhelin soi 03:16. Hetken aikaa päässä pyörii mikä maa, mikä valuutta. Luuriin sönköttää joku ulkomaalainen huonoa englantia. Meinasin sanoa että väärä numero ja morjens kunnes tajusin että vastasin lankapuhelimeen hotellihuoneessa ja puhelu todennäköisesti tulee respasta jonne matkatavarat ovat saapuneet. Seiniä pitkin horjuen respaan kuittaamaan nyssäkät ja "onellisena" takaisin huoneeseen jatkamaan unia.

Seuraavan kerran sitten piriseekin puoli kahdeksalta, tällä kertaa kännykän herätyksen toimesta. Ylös sängystä ja aamupalalle jonka jälkeen vihdoin edustusvaatteet päälle, kamat kasaan ja kentälle Nicon kanssa. Mentiin sitten molemmat kentälle jousten kanssa koska edellisenä iltana oli epäselvää kuka harjoittelee ja milloin. Lopputulos oli että taljamiehet ja tähtäinnaiset harjoittelevat aamupäivän ja tähtäinmiehet ja taljanaiset iltapäivän.

Palloilin kentällä lounaaseen asti. Palasimme siis hotellille syömään ja pienen tauon jälkeen takaisin kentälle. Aamupäivällä kentällä tuuli todella kovaa mutta iltapäiväksi tuuli hieman hellitti. Täysin tyyntä tosin ei tullut. Suoritukset olivat jopa häiritsevän hyvän tuntuisia mukaanlukematta paria räpsähdystä jotka menivän minne sattui. Niputti pääosin keltaiselle ja suurin osa huonoista osumista johtui liian suuresta tuuliennakosta. Tuntuu että ennakkoa ei tarvitse nykyisellä setupilla kovinkaan paljoa ottaa. Tämä täytyy pitää mielessä huomenna kun oikeasti kisataan.

Keltällä sis kolmisen tuntia hieman yli 30 asteen lämmössä. Vettä kului melkoisesti mutta olo pysyi hyvänä. Nokka tosin on jostain syystä tukkoinen. Varmaan johtuu helteestä mutten jaksa antaa sen häiritä. Harjoitusten jälkeen kuitenkin vielä porukalla käväisy ostoskeskuksessa josta hieman valmista urheilujuomaa mukaan. Kaupoista kun ei löytynyt mitään urheilujuomapulvereita tai tiivisteitä. Samoin Compeed tuntui olevat täysin tuntematon käsite paikallisessa apteekissa. Ensin tarjosivat jalkojen rakkoihin nikotiinipurkka, sitten normaaleja laastareita. Siinä vaiheessa päätin vaihteeksi jättää kaupankäynnin sikseen ja keskityin seuraavaan haasteeseen eli muutaman hyvän sukkaparin ostamiseen.

Illemmalla sitten takaisin hotellille jossa päivällistä. Tämän jälkeen huoneeseen ja pikkuhiljaa unta palloon.

Huomenna aloittavat miesten taljat sekä naisten tähtäimet joten seurattavaa riittää. Iltapäivällä lounaan jälkeen on misten tähtäimen ja naisten taljan vuoro. Aamupäivä siis Nicon näyttämönä ja iltapäivällä Anne ja allekirjoittanut aloittavat taistonsa kohti kärkeä.

Huomenna lisää ensimmäisen kisapäivän jälkeen. Silloin selviää millaisilla sijoituksilla mennään.

Ei kommentteja: