lauantai 17. toukokuuta 2008

SJAL: 70m + finaali - Riihimäki

Nappasin kyytiin Suskin ja Petrin kehän varresta ja ajeltiin Riksuun hienossa säässä. Paikalla hyvissä ajoin ja vehkeiden kasaanlaittamisessa ei tullut enempiä kiireitä.

Alkuun lämmittelysarjoja 45min verran. Ammunta meni ihan mukavasti ja nuoli lensi hyvin.

Sitten alkoi kisa ja osumat olivat hieman vaihtelevampia. Ammuin ensimmäiselle puoliskolle 301 tulokseksi joka ei nyt kovin mairitteleva tulos ollut. Mukaan mahtui muutama kutonenkin. Hieman enemmän olisi pitänyt saada kasaan mutta oli jotenkin hankalaa hahmottaa tuulta ja suoritukset menivät hieman pitkiksi.

Toiselle puoliskolle sain tuulen paremmin haltuun ja välillä sain rytmitettyä suorituksiakin hieman paremmiksi. Ongelmia oli silti. Laukaisukäsi ei lähtenyt oikeaan suuntaan mutta sain siihen loppuvauheessa hieman tolkkua. Toiselta pätkältä sama 301 eli yhteensä 602 pistettä. Paransin kuitenkin viimekesäistä 597 ennätystäni viidellä pisteellä joka sinänsä oli hyvä asia, sitä olisi vain pitänyt parantaa huomattavasti enemmän.

Bonuksena oli kilpailussa ottelukierros joka ei varsinaisesti kuulunut kisaan. Otteluissa tulin toiseksi ammuttuani Teroa vastaan viimeisessä sarjassa yhden nuolen kutoselle. Otteluita on kiva ampua, näitä saisi olla lisää.

Kilpailussa siis kolmas sija ja otteluissa toinen sija.

Paluumatkalle otettiin Malisen Petri mukaan, napattiin hieman välipalaa ja ajeltiin Helsinkiin. Ihan jees reissu vaikka huipputulosta ei tullutkaan ammuttua.

Varasin Eskolta myös samaan syssyyn tusinan 470:stä A/C/E:tä jotka olisi tarkoitus tehdä valmiiksi ja testiampua ensi viikon alkupuolella jotta Turkkiin on kunnon satsi nuolia mukana.

Tulokset

Ei kommentteja: