torstai 29. toukokuuta 2008

World Cup - Antalya - Elimination Round

Normaalit aamutoimet ja kentälle katsomaan pudotuksia. Helle oli vieläkin pahempi kuin aikaisempina päivinä ja suurin osa tarmosta meni siihen että piti itsensä keskellä varjoa ja että vettä oli tarpeeksi ympäristössä.

Nico veti hienon voiton jenkistä ensimmäisessä ottelussaan ja toisen ottelun voitto kuuluisaakin kuuluisampaa "Horhe Herreeraa" vastaan kiinni vain sentin erosta herrojen ammuttua tasaisesti kymppejä lisänuolillaan. Nicon otteluiden jälkeen painuttiin lounastamaan ja käväistiin altaalla pulahtamassa joka myöhemmin osoittautui virheliikkeeksi.

Takaisin kentälle seuraamaan Annen otteluita. Anne veteli hienon aloitusottelun jonka jälkeen britti vain veti kovemman sarjan.

Näinollen finaaleihin ei siis Suomalaisedustusta.

Lentsu on mukamas helpottamaan päin, ainakin oudon aineksen määrä on vähentynyt eivätkä keuhkot halua enään tulla ulos. Sovittiin että mennään koko Suomiporukalla epäviralliselle harjoituskentälle vetämään aamutreenit kun on vielä sen lämpöistä että pystyy jollain tapaa ampumaan eli aamiaista naamaan ja linkoamaan tikkuja tauluun. Sen jälkeen olisi vuorossa joukkuekisojen seuraamista ynnä muuta vinkeää jousiammuntatapahtumaa. Päivästä on ilmeisesti jälleen tulossa kuumempi kuin aikaisemmista. Ihme ettei kukaan ole vielä kuukahtanut kentälle.

Ei kommentteja: