sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Hallia ja suuntana Brysseli

Hallilla vain pikatreenit eli 60 nuolta ja kamat jousilaukkuun.
Kotoa hakemaan sitten muutama unohtunut asia ja kentälle. Kentällä melkoisen liian aikaisin, en ottanut huomioon self service checkinin nopeutta ja päädyin pähkäilemään portille about tuntia liian aikaisin. Olisi siis voinut hyvin vetää kunnon treenin hallilla. Baggage dropissa oli mimmillä vaihteeksi perinteinen ilme päällä kun löin jousilaukun hihnalle, eli kysymys oli vaihteeksi "Mitä sulla on tuolla laukussa?!" ja sen jälkeen perinteistä silmien pyörittelyä ja omasta puolesta selitystä mikä jousi oikein on. Jokatapauksessa laukku meni normaaliin tapaan lopulta bulky luggage hihnalle ja jopa perillä saapui ihan ok ajassa perille.

Ensi vikko siis Brysselissä kurssilla. Ahjokiven Pasilta sain pummattua mahdollisuuden käydä heidän hallillaan ampumassa joten ti ja ke iltoina pitäisi päästä jopa treenaamaankin. Maanantaiksi on luvassa säätiedotuksen mukaan 20 astetta lämmintä ja tietty ti ja ke iltoina sitten kymmentä astetta.

Hotellina on Holiday Inn Airport joka ei tunnu kauhean juhlavalta paikalta. Käytävillä on mainoksia uudistetuista huoneista mutta ainakin minun huoneeni on jotain ajalta nakki ja makkara ja sen näköinen. Hyvä puoli on että hotelli on kävelymatkan päässä kurssipaikasta ja keskustaan pääsee tarvittaessa about 20min junassa istumisella.

Ei kommentteja: