torstai 30. lokakuuta 2008

Hallikeskiviikko

Hallilla hieman yli kuusi aamulla. Pieni aamupala alkuun ja ampumaan.
Ensimmäiset laukaukset olivat hieman jähmeitä mutta sen jälkeen homma alkoi kulkemaan paremmin. Tällä hetkellä on ongelmana saada kunnon tähtäinkuvaa aikaiseksi. Jotenkin kaipaan jyvää tähtäimeen mutta kun survon pikkurenkaaseen jyvän niin taulu menee niin tukkoon että taulu näyttää utuiselta enkä saa taulusta kiinni. Kokeilin pikkurenkaalla eri etäisyyksiä enkä oikein saanut hommaa korjattua. Isolla renkaalla taas spotin ja renkaan väliin jää aivan liikaa tyhjää tilaa. Pitäisi kokeilla isoon renkaaseen inserttiä jossa on yksi iso rengas sisällä, se voisi toimia.

Ammuin 168 nuolta aamulla, sitten töihin.

Töiden jälkeen bänditreenit joista jouduin lähtemään hieman vauhdilla hallille että kerkesin juttelemaan Ripan kanssa jänneasioista. Nyt on tulossa sitten pari punaista jännettä mustilla punoksilla 20 säikeisinä.

Iltatreeneissä en saanut keskityttyä ollenkaan suorituksiin ja osumat olivat sen mukaisia. Ei ole hyvä idea mennä ampumaan suoraan bänditreeneistä kun on veivannut kiukulla metallia taivaalle. Ammuin vain 87 nuolta ja painuin kotiin miettimään jousiammunnan syvintä olemusta.

Päivän saldo siis 255 nuolta.

Ei kommentteja: