lauantai 11. lokakuuta 2008

Kuukausikisa ja reeniä

Hieman ennen kymmentä hallilla ampumassa kuukausikisaa.
Alkuun tuntui tosi jähmeältä mutta ilmeisesti eilen illalla kylmäpussin päälle nukahtaminen auttoi koska sain kuitenkin lavan toimimaan melko hyvin.

Ensimmäinen puolisko tosin meni melko penkin alle, puolessa välissä muun muassa prakasi keskipunos jonka pikapaikkasin maalarinteipillä. Pisteitä kasaan vain 275.

Toiselle puolikkaalle vaihdoin toisen jänteen. Nokinpaikka oli onneksi samalla paikalla joten mitään ihmeempiä muutoksia ei tarvinut tehdä. Kaksi napsua sivusuunnassa tähtäimellä oli ainoia muutos mitä piti tehdä. En tiedä oliko se tauolla vetäisty kuppi kahvia va tuo uusi jänne mutta niputus parani kummasti. Toiselta puoliskolta kasaan 288 pistettä joka oli jo sinnepäin minne 18m ammunta pitäisikin mennä.

Lopputulos tosn huonon ensimmäisen puoliskon takia vain 563 mutta onhan ainakin parannettavaa tälle kaudelle.

Kisan jälkeen hieman apetta ja harjoitusammuntaa. fiilistelin lähinnä lapaa ja sain ihan mukavia suorituksia ja niputusta aikaiseksi eikä hartia mennyt jumiin missään vaiheessa. Välillä hartia/lapa teki jotain kummaa joka näkyi heti osumissa mutta sain korjattua asentoa melko nopeasti eli seuraavalle nuolelle.

Ammunnan lopuksi vielä pieni SPT ja vielä muutama nuoli. Nuolia kasaan tältä päivältä 160. Huomenna lisää.

Ei kommentteja: