sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Hallia

Nukutti hieman aamulla joten hallilla vasta kahdeltatoista.
Ensimmäiset pari sarjaa olivat todella jähmeitä mutta suoritukset palasivat nopeasti mukaviksi.

Ammuin jonkin aikaa jonka jälkeen kuvailin hieman dartfishillä lähinnä sitä mitä yläkropassa tapahtuu alkuvedosta laukaisuun. Tärkein huomio oli se että yläkroppa taittuu taaksepäin tähtäysvaiheessa kun nostan tähtäimen tauluun. Samalla painuu leuka hieman alaspäin kompensoidakseen tuota liikettä yleisesti jonka johdosta taasen vetopuolen kyynärpää painuu alaspäin.

Korjasin tuota suoritusvirhettä tulemalla tauluun ylhäältäpäin jolloin yläkroppa pysyi paikallaan ja tähtäimen siirto tauluun tapahtui pokakädellä eikä ylävartaloa siirtämällä. Tuon muutoksen jälkeen kaikki näytti erittäin hyvältä videolla. Vetopuolen kyynärpää voisi ehkä vielä liikkua aivan hieman enemmän ylöspäin mutta tuo on nyt se mihin tulee jatkossa pyrkiä.

Muutamalla kerralla ylhäältäpäin taululle tultaessa klikkeri tosin naksahti liian aikaisin tai sitten klikkeri meni pitkäksi. Tuon tosin saa korjattua vain ja ainoastaan harjoittelemalla. Tarkoituksena olisi saada tuo muutos hinkattua sisään Amsterdamin F2F turnaukseen mennessä.

Treeneistä jäi hyvä maku suuhun. Ammuin 150 nuolta. Tämän viikon nuolikertymä oli 929 nuolta.

Huomenna olisi tarkoitus käydä vetämässä aamutreenit ja töiden jälkeen vihdoin pitkästä aikaa Circuitiin.

Ei kommentteja: