torstai 9. lokakuuta 2008

Sormilenkin testausta ja oivalluksia

Unohdin että hallilla oli alkeiset joten odottelin tunnin verran että pääsi ampumaan. Vielä myöhemmin illalla tuli yksi privaattiporukka joten jonkin aikaa tuli paukuteltua läheltä pakkaan mikä ei välttämättä ollut huono asia.

Kokeilin sormilenkkiä välillä etusormessa ja välillä keskisormessa. Keskisormessa se tuntui lopulta parhaalta joten ammuin loppuajan keskisormi-peukalo lenkillä. Tuossa on myös se hyvä puoli että etusormella voi avata hieman klikkeriä joka helpottaa nuolen asettamista paikalleen.

Alkuun ammuin vain sillä asennolla joka sattui tuntumaan luontevimmalta joten jossain vaiheessa oikea hartia alkoi vetää hieman jumiin. Pidin pienen tauon ja liikuttelin olkapäätä tunnustellen mitkä lihakset toimivat milloinkin. Oivalsin jotain tuosta olkapäästä. Ilmeisesti loppuvedossa teen jotain aivan outoa. Ilmeisesti painan vetopuolen olkapäätä eteen eli rinnan suuntaan samalla kun kyynärpää yrittää kulkea taakse. Tuosta hyvin todennäköisesti johtuu hartian jumittaminen.

Tämän jälkeen fiilistelin hartian lihaksia ja veikkaisin että jotain loksahti paikalleen suorituksessa koska sain poistettua ylimääräisen paineen hartiasta ja silti säilytin hartiassa ja lavassa tarvittava tukevuuden.

Lopettelin yhdeksän kieppeillä 150 nuolta lasissa. Huomenna aamulla pitäisi keretä vetämään aamutreenit ennen kello yhdeksän palaveria munkassa.

Eilen tuli varattua myös Amsterdamin F2F turnaukseen lentoliput, maksoivat 285e. Masteri jälleen vauhdissa vaikka edellisiäkin jousiammuntavelkoja on pohjalla. Masteri on varmaan minuun tyytyväinen. Tuon päälle pitäisi huomenna muistaa varata järjestäjän suosittelema hotellihuone. Huone tulee maksamaan 109e yö. Olisi hienoa jos joku muukin lähtisi mukaan niin saisi majoituksen painettua ~60e yö hintaan. Turnauksessa on kyllä vielä tilaa hyvin. Pitää yrittää puhua joku muu hullu tähtäinampuja mukaan kisaamaan.

Joku sponssi pitää hommata. Muuten ei talous tule kestämään ensi vuonna kierrettäväksi tarkoitetuja kisoja.

Ei kommentteja: