torstai 26. helmikuuta 2009

Lihashuoltoa...kait...

Tiistai-ilta meni taloyhtiön hallituksen kokouksessa joten ei ammuntaa.
Keskiviikoksi sain varattua sitten päivälle hieronnan. Vetreytti paikkoja kivasti. Tosin ei avannut lukkoa joka on lapojen välissä ja joka kiristää oikean lavan alla. Hieroja tosin huomasi että nikamat vetävät hieman vinoon siltä kohtaa eli kiropraktisia keinoja pitäisi käyttää sen oikaisemiseen.

Illalla menini jostain kumman syystä hallille vaikka kävin päivällä hieronnassa. Vetäsin 184 nuolta tauluun ja vasta loppuvaiheessa kävi mielessä että jos oisi vaikka rauhottanut ja palautunut illan hieronnan jälkeen. Noh, pha rutistaa kun on jo housussa. Tosin tänään on ihan ok olo, eli illan ammunta ei pahemmin haitannut hieronnasta palautumista.

Eilen illalla tuli myös huomattua että niputus on erittäin herkkä jännevälin muutoksille. noin 2-3mm muutos jännevälissä hajottaa nippua tolkuttomasti. Se kielisi hieman siitä että tilleri ei ole aivan kohdallaan. Saa nähdä jos tänään illalla säätäisi tilleriä hieman isommaksi ja kokeileisi jännevälejä ja niputusta.

Samoin eilen tuli tehtyä pieni modaus ankkurointituelle eli noin 2/3 pois. Leirillä tuli otettua tuki pois koska se raapi kaulaa uuden suorituksen takia. Leirin jälkeen on nippu vaeltanut ja tuntunut hieman huteralta ilman tukea.

Ei kommentteja: