torstai 26. helmikuuta 2009

Olipas viikko

Oltiin Antin kanssa joskus kahden aikaan sunnuntaiyönä Eerikkilässä menossa nukkumaan joten ekan leiripäivän olotila oli hieman häilyvä koska herätys oli kuudelta.

Viikko oli kuitenkin erittäin antoisa. Päivät olivat pääosin 12h pituisia joista parhaimmillaan ammuntaan meni yhdeksän tuntia. Sain itse vedettyä kimin kanssa kaksi privaattisessiota jonka lisäksi Kim paikkaili tekniikkaa vielä sivusta.

Suurimat muutokset suorituksene olivat:
- Center of body when set-up
- Arrow point in clicker
- Finger position under nock
- Extending balance

Käytännössä ensimmäinen kohta tarkoittaa sitä että set-up vaiheessa viedään ylävartaloa hieman eteenpäin kuitenkin menemättä varpaille jotta painopiste on mahdollisimman keskellä mentäessä ankurointiin.
Alkuveto oli myöskin aivan liian lyhyt jotenka pitää keskittyä siihen että läpivetoon jää se 2-3mm vedettäväksi/työnnettäväksi.
Sormet olen taas aina vetänyt alhaalta ylös nokkia vasten joka todennäköisesti on aiheuttanut nuolen pompsahtelua ja yläosumia joten nokille sormet jatkossa ylhäältäpäin.
Koko extending on jäänyt aikaisemmin tekemättä. Olen ainoastaan runtannut setupissa pokakäden olkapään paikalleen ja vetänyt kädellä ja vartaloa kallistamalla nuolen läpi klikkeristä.
Tuon lisäksi vielä huomasin viikonlopun valmentajasession aikana etten ole nostanut ankurissa läppää kovinkaan voimakkaasti ylöspäin leukaa vasten josta osittain on johtunut "alaspäin laukaisu".

Paljon uutta asiaa siis viikon aikana sekä nuolia jotain 1300. 1500 olisi mennyt rikki jos olisi päässyt sunnuntaina matkustuspäivänä ampumaan kuten muut. Samoin keskiviikkona meni tunti odotellessa kahvan kovettumista sekä iltapäivällä meditoimiseen kun meinasi puhti loppua.

Viikonlopun valmentajasessio oli erittäin antoisa. Käytiin luennoilla läpi kaikki mahdolinen suorituksen opettamisesta jousen säätöihin joita sitten harjoiteltiin käytännössä hallilla. Näytti siltä että porukka oli aidosti kiinnostunutta ja myötämielistä esitettyihin oppeihin.

Ainutlaatuinen jousiamuntatapahtuma siis Suomessa. Lisää tällaista!

Ei kommentteja: