lauantai 7. helmikuuta 2009

Piirin kisat

Hallilla about tuntia ennen kisaa mutta patongin natusteluun ja kahvitteluun meni aikaa joten en saanut kovinkaan montaa lämmittelynuolta ennen oikeita harjoitusnuolia.
Ammunta alkoi jähmeästi mutta tulos kuitenkin ekalta puoliskolta 288 mikä oli ihan jees.
Toinen puolisko alkoi aivan penkin alle lakaistuna. Huonoja osumia jatkui about puoliväliin jonka jälkeen tarkastin tillerin joka oli muuttunut. Korjasin tillerin lennossa jonka johdosta nokinpaikka palautui myöskin oikeaksi jonka jälkeen ammuin minimi 29 sarjoja. Toinen puolisko sitten 284 alkupään notkahduksien takia. Lopputulos siis 572. Parempaan olisi ollut rahkeita mutta aina ei voi onnistua. Kuitenkin yli 570 joka on tämän talven kisatulospuolella tavoitteena saada kasaan.

Kisan jälkeen hallille jäi vielä mukavasti porukkaa joten ammuttiin vielä joukkuetta ja otteluita. Vedettiin pari-kolme joukkuekisaa sekajoukkueilla ja mietiskeltiin hieman miten joukkuekisassa käyttäydytään ja miten ajankäyttöä voi tehostaa. Sen jälkeen vedettiin piirin kisatulosten pohjalta vielä porukka ottelukaavioon ja ammuttiin epäviralliset pudotukset. Hauskaa oli ja kaikki varmaan saivat jotain irti joukkueharjoituksesta ja otteluista.

Ei kommentteja: