tiistai 5. toukokuuta 2009

Archery World Cup - Porec - Qualification Round

Kisojen alkuun tuli vedettya muutama lammittelysarja ja tunne suorituksista ysikympilta oli periaatteessa ihan ok ja osumat riittavan hyvia.
Kisan alkaessa meni pari ensimmaista sarjaa hyvin mutta sitten alkoi tulla hyppimisia oikealle ja ylos. Tuuli ei viela haitannut.

Joskus loppupaassa tajusin etta kahvaote oli alkanut lipsumaan, siita sitten tuo onneton ysikympin tulos.

Jatkoin kisaa 70 matkalta joka onnistui ihan mukavasti paria pienta hairahdusta lukuunottamatta.

50m olikin sitten hieman hankalampi. Ammuin varmaan kolme-nelja ensimmaista sarjaa nattia pienta nippua kello yhdeksaan 7 ja 8 rajalle. Ruuvasin tahtainta vimmatusti mutten sitten tarpeeksi koska sain kammettua nipun keskelle vasta loppusarjoille. Ei siis mitaan tulosjuhlaa talta matkalta.

30m:lle mentaessa fiilikset olivat kuitenkin hyvat ja muutenkin ajattelin keskittua ammunnassa vain joukkueen pinnalla pitamiseen. Ensimmainen nuoli havisi jonnekin ja kun tarkasti oliko putki oikeaan tauluun pain pakan ylapuolella olevasta taulunumerosta, loytyi karannut nuoli sielta. Ammuin siis ensimmaisen nuolen missina 50m merkilla. Hieman sapetti. Sain kuitenkin ammunnan kulkemaan ihan mukavasti josta merkkina myos toiseksiviimeisen sarjan "Vin Diesel".

Fitan tulos ei ollut ihan sita mita tilattiin. Missi kolmeltakympilta pudotti tulosta seka ysikympin alun kahvaoteholmoily. Samoin viidenkympin tahtainshow ei auttanut asiaa.

Koko tahtainporukak tosin jatkoon seka yksiloina etta joukkueena.

Ei kommentteja: