perjantai 29. toukokuuta 2009

Välipäivä ja jousiammunnan tuskaa

Pidin toissapäivänä välipäivän ammunnasta kun niska-hartiaseutu oikealta puolelta veti melko jumiin. Sain sentään ostettua uudet kengät. Jos nyt ei enään oikeaa jalkapohjaa kivistäisi kun on ehjä kantapää.

Eilen kävin kentällä töiden jälkeen. Ilman välipalaa kun lähtee ampumaan niin on jo valmiiksi kettumainen olo. Sitä ei auttanut yhtään se että hartia on jumissa vetopuolella hieronnan jälkimaininkeina.

Sain ammuttua hieman yli sata nuolta viidestäkympistä ennenkuin alkoi ärsyttää niin paljon että pakkasin kamani ja painuin kotiin. Jousi piti ihme räminää. Vaikka purin jousesta kaiken irroitettavan sälän TFS:än mukaanlukien jousi särähti oudosti kun jänteestä nykäisi. Ei hyvä.

Kotona sitten laminoin hartian Puolalaisella ihmegeelillä ja annoin ennen nukahtamista hartialle kunnon kylmähoidon. Aamulla hartia edelleen jumissa.

2 kommenttia:

Miika Kataja kirjoitti...

Kaikissa mun kolmessa w&w rungossa on ollu "ihmeräminää" kun ruuvit on about yläasennossa, lapanasta kanttaa kulmalla runkoa vasten ja joku osa jää rämisemään.

Kun ruuvaa karvan verran lisää niin loppuu kun seinään. Tiedä sitten miten noilla hiilikuituhärpäkkeillä.

Aki kirjoitti...

Mulla ne ruuvit on melkein pohjassa. Mulla on pieni aavistus mistä se ääni voi johtua. Pitää ens viikolla hieman testailla.