torstai 21. toukokuuta 2009

Päivä ammuntaa

Sain mukavasti nollattua jostain syystä viikon aikana hommattua univelkaa vetämällä yhdeksän tunnin tirsat. Yhdentoista aikaan hallille koska säätiedostus lupasi iltapäiväksi sadetta. Ei muuten sitten satanut.

Tuli kuitenkin paukutettua about puolitoistasataa nuolta kolmestakympistä. Niputus oli ihan mukavaa ja sain tehtyä pientä hienosäätöä jouseen. Hieman tuli myös leikittyä kronon kanssa mutta ei siitä oikein mitään luotettavaa lukemaa saanut ulos.

Illalla sitten rusalle tarkastamaan FITA kierroksen merkit. Pitivät pääosin paikkansa. Oli aika jännää ampua kun kentälle pelmahteli metsän yli välillä melkoisia pilviä merisavua. Ensimmäisellä kerralla luulin että silmissä on pimenemässä.

Nuoli lensi todella hyvin ysikympistä mutta lentoon ilmeni jotain feilua lyhemmillä matkoilla. En pahemmin tarkastanut missä vika oli, todennäköisesti huonoissa suorituksissa kun nuolia oli kuitenkin aika hyvin takana.

Takkalan Antero oli myös Suomessa käymässä ja pohdittiin hänen kanssaan erilaisia valmennuksellisia asioita.

Oikein mukava treenipäivä kuitenkin takana. Tällaisia voisi ihan mielellään vedellä mutenkin mutta kun tuo päätulonlähde hieman haittaa aikatauluttamista.

Nuolia päivältä 249.

Ei kommentteja: