sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Kultaomena-FITA - Wilhelm Tell

Aamusta sitten talosaareen, jousi kasaan ja leiri pystyyn viivan taakse.
Lämmittelyammunnassa oli pientä merkin siirtymistä havaittavissa mutta muuten tuntui osuvan hyvin. Nuolen lennossa oli kyllä jotain feilua mutten tajunnut mitä.

90m meni oikein kivasti. Paransin ennätystäni pisteisiin 290 joten odotin seuraavankin matkan menevän putkeen.

70m sitten iski ilmat pihalle. Ensimmäinen sarja oli mukava 54 mutta sitten mentiin alamäkeä ja kovaa. Sain kaavittua pisteitä kasaan 314 joka ei ihan ollut se mitä lähdin tuolta matkalta hakemaan. Pystyhajontaa oli aivan liikaa ja luulin että kahvapaine muuttuu suoritusten välillä liikaa.

50m lähti sitten katastrofina liikkeelle seiskabingolla. Sarjat olivat onnetonta tasoa enkä saanut rentoa tunnetta ammuntaa. Jälleen pystyhajontaa liikaa ja sitä tuijottaessa sitten sivuhajontaakin alkoi ilmetä. Toiseksiviimeisellä sarjalla sitten tajusin että jousessa oli väärä jänne. Olin napannut jousilaukusta innon jänteen jossa nokinpaikka on aivan eri korkeudella. Hieman sapetti. Vaihdoin viimeiselle sarjalle oikean jänteen mutta sapetuksen takia en saanut viimeiseltäkään sarjalta ihmeellisiä pisteitä.

30m lähti ihan normaaliin tasoon liikkeelle ja kulki melko mukavasti läpi koko kierroksen. Ammuin yhden kasin ja kolmeen sarjaan mahtui kaksi ysiä. Pisteitä kasaan kolmeltakympiltä 246 346 joka on uusi ennätykseni, tosin vain yhdellä pisteellä mutta kuitenkin ennätys.

Kisan lopputulos 1255 oli sekin uusi ennätykseni, tosin vain neljällä pisteellä paransin.

Kisasta jäi hieman sekava olo päälle. Toisaalta paransin koko fitan ennätystäni sekä sain ysikympin kulkemaan lähelle sitä mitä sen pitääkin kulkea. Sitten toisaalta 70 ja 50 metriä olivat katastrofeja, molemmat ovat normaalisti kulkeneet hyvin.

Kisasta toinen sija ja olen jälleen monta kokemusta rikkaampi. Sää oli hieno.

Ei kommentteja: