tiistai 12. toukokuuta 2009

Säätöä ja pettymyksiä

Eilen laitoin hallilla uudet Primet kiinni Apecsin keskiosaan. Porecissa olin saanut lavat linjattua oikein Innon keskiosaan vaikkakin lapasäädöt olivat vastakkaisissa reunoissa. Apecsissa sitten alkoi esiintyä ongelmia eli lavat olisivat halunneet kääntyä niin paljon ulos, jotta linjauksen olisi saanut kuntoon, että lapataskujen seinämät olisivat tulleet vastaan. Syyksi paljastui se että ylälavan kantahahlo ei ole aivan keskellä. Tuon takia ylälapa ei siis istu keskellä lapataskua vaan hieman toisella puolella.

Apecsin keskiosan teräslirpakkeistakin lähti yksi kävelemään heti kättelyssä ja kun näytin muille hieman kynttä, erittäin kevyesti tosin, lähtivät loputkin irti. Viime viikolla sain tosin W&W:n edistajalta Porecissa valmiiksi jo hiilikuituisia paloja joiden pitäisi pysyä pikaliimalla kunnolla kiinni lapataskuissa kunhan pinnat on ensin puhdistettu vanhasta liimasta.

Nyt pitääkin sitten miettiä mitä teen noille lavoille ja keskiosalle. Tämä kesä kyllä varmastikin mennään Inno Carbon + Inno Power yhdistelmällä ellei mitään radikaalia tapahdu Apecsien suhteen.

Lopuksi tuli ammuttua noin kymmenen laukausta taljalla ja kuvattua hyllyä jotta sain pään nollattua. Hylly tippui aivan liian hitaasti. Olin ilmeisesti aikaisemmin hyllyn korkeutta säätäessäni vahingossa löystyttänyt hyllyn jousta liikaa joten korjasin jousen oikealle jäykkyydelle. Nyt hylly putoaa hieman ennen ACE:iden painatuksia ja on kokonaan alhaalla kun sulat ohittavat hyllyn. Nuoli lentää nyt huomattavasti paremmin.

Ei kommentteja: