torstai 7. toukokuuta 2009

Archery World Cup - Porec - Pudotuskierrokset

Aamulla taas kentälle. Aika meni mukamas sen verran tiukalle etten kerennyt harkkakentän puolelle ampumaan löysiä pois. Koitin kuitenkin jumppakumilla vedellä mahdollisimman hyvin. Ensimmäinen ottelu Espanjan Morilloa vastaan ei mennyt sitten ihan putkeen. Lämmittelysarjat hieman vaelsivat taulussa mutta osumat olivat kuitenkin hyviä. Ottelun esimmäinen nuoli lasahti oikealle vitoseen joka vissiin hieman myös sekoitti Espanjan pojan ammuntaa koska hänelläkin nippu levisi kuin jokisen eväät. Naureskeltiin sitten taululla ensimmäisen sarjan jälkeen että kisa vissiin taisi alkaa kun niput levisivät.

Toinen sarja oli hieman parempi mutten enää saanut kaveria kiinni. Siinä mielessä sitten oli pudtuskierroksen osaltani siinä. Loppupäivä tulikin sitten seurattua muiden otteluita sekä läpsittyä treeniä harkkakentällä.

Ammunta sujuin loppuvaiheessa oikein mukavasti. Tämän viikon ulkotreenit alkavat pikkuhiljaa tuottamaan tulosta ja alan saamaan ulkomatkojen asennon kuntoon ja fiilis on tukevoitumassa kummasti suorituksen suhteen. Samoin tein plungeriin parin napsun löysennyksen joka paransi nuolen lentoa kummasti.

Yksi positiivinen asia tapahtui tänään. Apecsin lavat joita olen nyt odotellut about puolisen vuotta ilmestyivät käteeni W&W:n teltalta. Kävivät ne jo aikaisemmin hotellihuoneessani mutta valmistajan ja tukkurin välillä oli hieman vääntöä kustannuspuolen jakautumisesta eri jakelu/jälleenmyyjäportaisiin.

Jokatapauksessa nyt on sitten kotituliaisina 44# 68" Apecs Primet. Niitä pääsee sitten viimeistään kotona säätämään jouseen kiinni.

Huomenna on ohjelmassa sitten joukkuepudotukset jossa saamme vastaamme ensimmäisenä Kiinan joukkueen. Hieman ajateltiin pyyhkiä nurmikkoa kyseisellä joukkueella.

Ei kommentteja: