keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Kahvanmuokkaus

Hain töiden jälkeen biltemasta epoksikittiä, liukuesteteippiä sekä hieman paremman kalupakin.
Hallilla sitten laitoin ensin taljaan liukuesteteipin kahvaan joka paransi otetta kivasti, enään ei lipsu käsi niin pahasti.

Tämän jälkeen kävin TF-Apecsin kahvan kimppuun. Pyörittelin kitistä pallon ja nakkasin sen keskelle kahvaa josta sitten levittelin about samanlaisen kahvakorotuksen kuin Innossakin on. Viime viikolla spekuloin sillä että kahvaotteessa on hieman klappia ja kahvaa voisi hieman tiukentaa mutta antaa tuon nyt olla noin tuossa kahvalla. Keskiosa on kuitenkin erilainen ja se vaikuttaa tunteeseen kahvalla. Jos jatkossa tuolla keskiosalla tulee outoja tuntemuksia niin pitää sitten tehdä asialle jotain.

Odotellessani kitin kuivumista ammuin taljalla hieman yli 30 laukausta. Lopetin siinä vaiheessa kun kättä alkoi taas kivistää siitä kohtaa mihin hyllyn varsi iskee. Siinä vaiheessa kittikin oli tosin jo riittävän kuivaa testiammuntaa varten.

Kahva toimikin erittäin hyvin. Ote jousesta on tukevan rento ja saan pokakäden sekä olkapään rennosti oikeaan linjaan. Ammuin muutaman sarjan jonka jälkeen päätin vetäistä 36 nuolen pätkän 30m matkalta. Meni ihan kivasti yhtä 54 sarjaa lukuunottamatta, tulos oli 345. Tuntui lähinnä siltä että nuolet imeytyivät kohti keskustaa.

Tuo jousi on erittäin mukava ampua. Yhtä hiljaisella jousella en ole ampunut sitten antiikkisten Yamaha EX aikojen.

Nuolia tuli tänään kasaan 85. Huomenna on tarkoitus laittaa kahvaan grippiteippi ja ampua ihan oikeat treenit.

1 kommentti:

The Pasi kirjoitti...

Tere,

Nyt vasta huomasin sun viestin tuolla mun sivuilla, siitä nokinpaikasta päästöstä. Hyviä huomioita kaikki. Täytyy vain huomioida, että vaistolla kiivetään jänteellä, eli toi nokinpaikka on vähän niin kuin kompromissi.. Ja varmasti 5m otteella lyö enemmän nuolihyllyyn kuin 50...