keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Aini, treeniä...

Vaihteeksi herätys puoli seiskalta ja aamupalalle. Sen jälkeen kasiksi 70m sisähalliin reenailemaan jossa käänsin lavat oikein päin. Niputti ihan hyvin niinkin. Tähtäinmerkki muuttui sivusuunnassa 2.5 kierrosta.

Tuon jälken siirryttiin taas ulkoradalle josta paikalliset lähtivät pakomatkalla parin pisaran pudottua. Hävisivät melko liukkaasti sisällepäin mutta palasivat sitten puolimatkassa takaisin kun ei tullutkaan kuin se kaksi tippaa. Me Suomalaiset tietty paukutettiin koko aika tikkua tauluun minkä kerettiin.

Fiilistelin lähinnä nimettömän korjaamiseen pikkusormen taivutusta ja sain sen toimimaan melko hyvin. Tosin tuossa sitten kärsi laukausu enkä saanut pitkään aikaan sormia aukeamaan niin kuin olisin halunnut. Lopulta sain kuitenkin mutamia hyviäkin sarjoja lähtemään. Aamutreenien jälkeen mittari näytti 150:tä.

Aamutreenien aikana suoritettiin myös Suomen ja Espanjan EM-kisajoukkueen välinen mittelö jonka Suomi vei itselleen.

Sapuskan jälkeen pari sarjaa seiskakympiltä ja ysikympille. Pari lämmittelysarjaa ja ampumaan pisteitä. Vaikka osumat olivat melko karseita sain parannettua jonkinverran eilisen sähläyksestä ja tauluun pamahti 295 joka ei ihan nappitulos ollut mutta jo paljon enemmän sitä mitä pitäisikin olla. Ysikympin ammunnassa tosin suorituksen venähtivät pitkiksi eikä asento tuntunut hyvältä joten siirryin takaisin seiskakymppiin.

Muutaman sarjan jälkeen Suomen EM-joukkue haastoi jälleen Espanjan joukkueen ja tällä kertaa oli vuorossa murskavoitto lukemin 6-0. Ensimmäisen sarjan jälkeen jopa Espanjalaistenkin perinteinen huuto alkoi hiljetä ja loppumetreillä viimeisessä ottelussa volume oli jo tasaantunut suomalaiselle tasolle. Suomen joukkue ampui todella hyvää ammuntaa ja suoriutui myös parista purkutilanteesta erinomaisesti. Odotan mielenkiinnolla mitä tämän kesän EM:issä tapahtuu.

Jännittävän joukkuematsin spottaamisen jälkeen olivat paikat hieman jähmeinä mutta vetäsin loppuun vielä muutaman sarjan. Kuteja tuli tällä kertaa 270.

Ei kommentteja: