perjantai 9. huhtikuuta 2010

Harkkafita ja iltasali

Tänään painuttiin Malagan kentälle ampumaan harkkafitaa, Malagan kentälle lähinnä sen takia että kisaan tulisi hieman enemmän kisafiilistä ja toisekseen sen takia että paikallinen puistovahti oli organisoinut katepillarin kentälle ajamaan maan tasaiseksi.

Paikan päällä kentällä ei ollut ketään muuta joten pääsimme asettelemaan kamamme miten halusimme. Tuuli oli kuitenkin melkoinen, varmaan jotain 12m/s sekä puuskissa enemmän. Tuuli oli myös melko puuskittaista joten melkoinen tuuliharjoitus oli edessä. 90m meni olosuhteisiin nähden melko hyvin mutta 70m sitten huonosti, alle ysikympin tuloksen. Kentällä pyöri paikallisia vetämässä jotain puolen viiva tunnin treenejä meidän painaessamme eteenpäin. Viidelläkympillä jouduimme siirtymään kentän toiseen laitaan parin paikallisen ampuessa seitsemääkymppiä. Muten jees mutta oikeassa laidassa tuuli aivan julmetusti jonka johdosta 50 ja 30 metriä menivät penkin alle, ei välttämättä niinkään tuulen takia vaan sen takia ettei tuuliamuntaan ole tottunut talven jälkeen joka nosti v-käyrää vähän turhan tehokkaasti. Lopputulokseksi fitalta naurettavat 1164 johon mahtui vain yksi missi mutta monta laitaosumaa.

Harkkakisan jälkeen ajelimme jonkin matkaa takaisin kohti Fuengirolaa ja pysähdyimme sapuskalle ostarille jossa myöskin pään karvoitus lyheni hieman. Niska oli vissiin hieman punainen koska viiman takia aurinkorasva unohtui tuubiin koska neiti ennen tukanleikkuuta kokeili kämmenselällä niskaa ja huudahti "Aiai!".

Majapaikalle päästyämme pidettiin pieni tauko ja painuttiin samantien salille. Ihan hyvä sali tuli vedettyä. Huomiseksi on suuniteltu lepopäivä.

Ei kommentteja: