lauantai 17. huhtikuuta 2010

Fuengirolan leirin viimeistely ja matka Madridiin

Torstaina oli sadetta aamusta joten käytiin Gibraltarilla kääntymässä. Kivennokareen huipulla ei tarvinut käydä koska köntsän yläosa oli pilven peitossa. Iltapäivästä sitten takaisin kentälle ja iltatreeninä about 150 kutia.

Perjantai oli lähtöpäivä joten aamutreenit jäivät vain vajaaseen 60:een nuoleen jonka jälkeen lunssia mahtavassa wokkibuffetissa josta sitten hakemaan kamat padre Hatavan kämpiltä ja lentokentälle. Lento lähti lopulta vain viitisentoista minuuttia myöhässä ja olime Madridissa kymmenen kieppeillä illalla.

Kentällä sitten rupesimme etsimään vuokra-autoa jonka varaaminen oli ikäänkuin unohtunut aikaisemmin. Johtuen pikkupörähdyksestä jossain konkurssikympsässä pohjoisessa saarivaltiossa olikin sitten vuokra-autoilla melkoinen menekki. Vuokraamon tiskillä oli muun muassa Madridiin jumiutunut Ranskalaispariskunta lapsineen tavoitteena ampaista Pariisiin.

Isoa autoa emme siis saaneet alle joten päädyimme köröttelemään parilla riiseli 207:lla ympäri Madridia. Nimenomaan ympäri... Molemmissa autoissa oli gepsi mutta eksytimme tehokkaasti toisemme jo ensimmäisessä liittymässä. Minun autoni kanssa ajeltiin sitten mitä ihmeellisimpiä reittejä kuten 10 minuutin läpiajon tunneli. Tunneleita oli matkalla aivan tolkuttomasti ja gepsi meni tietty hulluksi niissä. Päästiin kuitenkin perille hotellilla puoliltaöin jonne kamat ja osa porukasta painui vielä lähimpään hampparilaan yöpalalle.

Ei kommentteja: