perjantai 23. huhtikuuta 2010

Suorituksen ja säädön ihmettelyä

Tänään oli hieman vähempikutisempi päivä. Vain 200 kutia. Tosin ehkä enemmänkin suoritusta pohdiskelevia sitten.

Alkuun kentälle saavuttuamme pyysin paikallista valmentajaa näyttämään miten hän tekee nokinpaikan. Koska keskipunos oli melko lopussa, teki hän sitten uuden punoksenkin. Nokinpaikan rakentaminen meni muuten perinteisesti paitsi että siitä tuli hieman pidempi. Samoin löydän jänteen tilkitsemiseen nokin alla löytyi uusi tapa joka vaikutta erittäin pätevältä.

Pyydettiin Espanjan valmentajaa sitten hieman vilkaisemaan meidän suorituksiamme ja ehdottamaan jotain vinkkejä mitä huomasi. Minulle ehdotteli samaa kuin Kimi talvileirillä eli että läpivedon suunta on hieman alaspäin, pitäisi saada rotaatiota enemmän aikaiseksi. Samoin ankkurointiin tuli hieman vinkkiä. Kimin leiristä saakka kun olen ankkuroinut sivuun, on ankkuri ollut hieman epävakaan tuntuinen. Pienen korjauksen jälkeen sekin parani huomattavasti.

Löpuksi kuvasin jo Fuengirolassa vaivanneen ohitusongelman jota sitten ihmeteltiin yhdessä. Lopputulos oli se että joko wrappi jäykistää nuolta sen verran että putki saa osuman hyllystä hieman ennen wrappiä tai sitten nuoli on vain tolkuttoman notkea. Kokeilin ampua Cuestan 450:siä ja ne ohittivat oikein. Saa nähdä pitääkö tässä vielä vaihtaa 500:sista takaisin 450:siin.

Illalla mentiin paikallisten ampujien johdolla syömään heidän kantaravintolaansa paikallisia herkkuja. Täytyy sanoa että maistui erittäin hyvältä. Siihen päälle vielä pieni kävelylenkki palatsin kieppeillä ja takaisin opistolle.

Nyt on kamat pakattu huomista kotiinpaluuta varten. Lento lähtee yhdentoista korvilla joten illasta pitäisi olla sitten kotona jos ei ihmeempiä tapahdu. Oisi täällä voinut viettää pidemmänkin aikaa, vaikka pari vuotta.

Ei kommentteja: