sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Gran Premio de Villa Madrid - Alkukilpailu

Lähdettiin ajoissa köröttelemään hotellilta kohti kisapaikkaa mutta johtuen gps:n ohjeistuksesta sekä Callo ja Ave sanojen sekotuksesta päädyttiin jonnekin ihan muualle. Ajeltiin sitten viime tinkaan asti ympäri Madridin keskustaa jonka aikana alkoi v-käyrä nousta melkoisenkin korkealle.
Saimme kuitenkin jonkinlaisen kontaktin ympäristöön ja päädyimme kisapaikan viereiselle parkkipaikalle viimetingassa muiden ampujien jo ampuessa nuolia tauluun. Akreditoinnissa ihmeteltiin että tultiin paikalle vaikka ilmatila oli tyhjennetty mutta paikalliset ohjeistivat ystävällisesti ampumapaikoille ja saimme kasattua välineet ja vielä ammuttua kolmisen harkkasarjaa.
Sää oli melko tyyni sekä pilvinen ja välillä ripsi hieman sadetta. Ensimmäinen puolisko meni ilman pahempia mokia, pari kutosta tulo roistakstua tauluun mutta lopputuloksena oli silti 325. Siinä vaiheessa Suomalaisilla oli komeasti neloisjohto kisassa.
Toinen puolisko alkoi hieman heppoisemmalla sarjalla kun ensimmäinen nuoli pamahti pahasti oikealle seiskan hivakoille mutta sain parempaa rotia suoritukseen ja nuolet hakeutuivat takaisin keltaiselle. Pari pommisarjaa tuli vedettyä kuten vaikka viimeiseen sarjaa johon vetäsin parisen kasia ja seiska jostain ihmeen syystä ylävasemmalle. Pisteitä kuitenkin kasaan 325 joka antoi lopputulokseksi 650 joka oli oikein hyvä tulos olosuhteisiin ja ajankohtaan nähden. Tottakai lähdin hakemaan 660 tulosta mutta se jäi vielä odottamaan myöhemmälle tällä kaudella.
Ensimmäinen pudotusottelu ammuttiin heti alkukisan jälkeen jonka voitin hieman alavireisellä tuloksella 109.
Kisan jälkeen hyvillä mielin hotellille jossa oikein maukasta illallista.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Minkä ihmeen takia lasket 12 nuolen tuloksia, kun niillä ei ole mitään virkaa. 12 nuolen ennätyksiä ei voi enää ampua.
Voitetut sarjat lasketaan, ei muuta.

Aki kirjoitti...

12 nuolen tulos kertoo siitä osuuko keskelle vai ei. Se saako ottelupisteen vai ei, kertoo siitä kestääkö pää ottelutilannetta.