keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Ensimmäinen oikea treenipäivä

Eilinen kun meni enemmän tai vähemmän logistiikkapuolella sekä kenttää rakennellessa niin tänään tuli vedettyä kunnon treenipäivä.
Tuli ammuttua lähinnä 70 ja 90 metrin matkoja 230 nuolen verran.


Ensimmäinen efekti mitä ammunnasta tuli, oli autuas olo koska jänne näkyi selkeänä sekä tähtäimen juvä syttyi palamaan. Pystyin siis oikeasti linjaamaan jänteen sekä viemään jyvän keskelle taulua.

Ammunta oli hieman vaihtelevaa. Alkuun pakkaan ampuminen oli todella rentoa ja sujuvaa samoin kuin tauluun ammunta. Jonkin ajan kuluttua homma alkoi hieman jähmenemään osittain varmaan nimettömän lipsumisen takia. Sain kuitenkin ihan ok suorituksia lähtemään sekä hieman korjattua sormitusta jänteellä joka auttoi nimettömän ongelmaan.

Päivällä ateria kämpillä ja takaisin kentälle. 90m matkalla ilmeni jälleen hutasuja vasemmalle alas enkä oikein vielä saanut kiinni mistä ne johtuvat. 70m matkalla oli havaittavissa samanlaisia hutaisuja vaikka suoritus oli mielestäni ok mutta etäisyys keskeltä oli paljon pienempi kuin 90m matkalta luonnollisesti.

Illalla sitten ruokatäydennystä marketista ja parin t-paidan ostaminen sekä ravitseva illallinen.

Huomiseksi on luvattu aurinkoista mutta tuleville päiville hieman kylmempää. Saa nähdä toteutuuko sääennuste tähän rannan tuntumaan vai ei. Huomenna olisi tarkoitus hieman hahmotella tuota vasemmalle heittoa sekä tehdä pientä säätöä jouselle. Tänään tuli pyöritettyä plungeria auki noin kierros siitä millä ammun Luulajassa. Nippu parani kummasti ja yleinen vasemmalle vetäminen hävisi. Taas kerran tuli siis todettua miten hieno idea on säätää jousta lyhyillä matkoilla. Jokatapauksessa eilen tuli treenattua jotain parisen tuntia ammuntaa sekä tunti salia. Tänään viitisen tuntia ammuntaa yhteensä.

Ei kommentteja: