maanantai 19. huhtikuuta 2010

Gran Premio de Vlla Madrid - Pudotuskierrokset

Tällä kertaa päästiin kentälle hieman nopeammin, eli about puolisen tuntia nopeammin kuin eilen joka antoi hyvin aikaa valmistautua kisoihin. Harjoitusammunnan aikana kokeilin hahmotella lähinnä sormiotetta jänteellä sekä leuan korkeutta. Eilisen kisan pohjalta nimittäin huomasin että leuan korkeus oli jälleen laskenut huonoissa sarjoissa luokattoman alas.

Sain ensimmäisen matsin aloitettu melko alavireisesti mutta voitin silti matsin kun kokosin itseäni hieman loppua kohti.

Toinen matsi meni ensimmäisen sarjan osalta hieman löperiksi mutta onneksi Espanjalaisvastus oli yhtä alavireinen. Toinen sarja meni voiton puolelle kun ammuin 58 pistettä tauluun kaverin vetäessä reilusti huonommat pisteet. Kolmas sarja oli sitten tuskainen. Ammuin vaihteeksi vasemmalle ylös seiskan ja pari kasia joka ei todellakaan ollut pro-puolen virheiden joukossa. Käytännössä vaihteeksi leuka pääsi laskemaan liikaa joka murensi asennon. Hävisi matsin Espanjan maajoukkueampujalle Rieralle ottelupisteillä vaikka ammuin kokonaispisteitä enemmän. Tämä on kuitenkin uuden settisysteemin luonne jossa kokonaispisteet eivät ratkaisen vain pelkästään sarjojen voittopisteet.

Otteluiden jälkeen oli toisaalta sitten erittäin jännittävää seurata katsomosta Matin ja Lauran kamppailua kohti podiumia. Täytyy myöntää että putken takana jännitti paljon enemmän kuin viivalla itse ampuessa.

Kisasta jäi kuitenkin hyvä maku suuhun. Ensimmäinen kauden OR jossa 650 pistettä sekä pari otteluvoittoa. Kisajärjestelyt olivat aivan mahtavat, kenttä hieno ja paikalliset todella ystävällisiä.

Tällä hetkellä ihmetellään hotellilla mitähän sitä sitten tekisi kun tuhkapilvi estää lentämisen. Tämä siis kirjoitettu sunnuntai-iltana.

Ei kommentteja: