keskiviikko 20. elokuuta 2008

Merkkejä

Aamulla kuntotesti pyörällä duunin salilla. Köhä on ikävästi päällä joka tuli esiin siinä että jalat alkoivat mennä hapoille liian nopeasti enkä saanut vedettyä aivan huippusykkeillä. Lopputulos oli kuitenkin olosuhteisiin nähden ok. Olen normaalipainoinen, verenpaine ja pulssi on ok rasituksen aikana. Tämän viikonlopun kisojen jälkeen on jälleen tarkoitus aloittaa aktiivisempi harjoittelu yleiskunnon ja voiman suhteen ja tarkoitus olisi seurata tasaisin aikavälein kunnon kehitystä testein.

Vasta kuuden jälkeen ruskiksella ja heti ampumaan ysikymppiä.
Ensimmäiset pari sarjaa haparoivat mutta sain lopulta asennon kuntoon ja nuolet alkoivat hakea keltaiselle. Aikaisempi merkki pitää hyvin vieläkin.

Sen jälkeen viidenkympin merkin varmistus, niputus suhteessa heikompaa kuin ysikympistä. Muutama sarja kuitenkin tauluun ja lopuksi pari sarjaa seitsemästä kympistä.

Nuolia tuli ammuttua vain 93 tänä iltana mutta olo oli sen verran kurja ettei ollut järkevää vetää kovemman tahdin treeniä. Nytkin hieman epäilyttää oliko järkeä lähteä kentälle sohimaan t-paitasillaan. Huomenna sen näkee sitten nouseeko äijä aamulla sängystä ylös. Huomiselle olisi vielä 2012 ryhmän vaadittu lihaskuntotesti ja illalla olisi tarkoitus ampua piirin iltakisa. Perjantaille jäisi sitten 30m ampuminen.

Ei kommentteja: