perjantai 22. elokuuta 2008

Piirin iltakisat

Torstaina tuli konfirmaatio sille että duunin parkkihallin kylmälle puolelle on mahdollista laittaa pakka sillä ehdolla että se ei päivisin estä autojen parkkeeraamista. Kylmä hallin on kuitenkin hieman lämmin eli pitäisi pysyä plussan puolella. Tämä nyt kuitenkin oli lähinnä päänavaus ammuntaan toimistolla ja jatkossa voisi olla mahdollista saada parempikin tila käyttöön jossa olisi ainakin yli 10 astetta talvella. Nyt vain pakka autotalliin ja aamutreenit rullaamaan.

Illalla sitten piirin iltakisa. Kerkesin ampumaan pari sarjaa ennen kisaa. Toisella sarjalla nokinpaikka prakasi joten jouduin tekemään pikakorjauksen pikaliimalla jota turahti jänteelle aivan liikaa. Seurauksena massiiviset pallot nokinpaikkana joka oli todella ahdas. Ensimmäisen puoliskon rapsuttelin nokinpaikkaa enemmän auki ja vasta toisen puoliskon parin ensimmäisen sarjan jälkeen nokinpaikka oli jälleen tarpeeksi väljä.

Tulos ei kovin mairitteleva, 615. Ammuin kisan jälkeen vielä 30m matkaa ja lopetin kun alkoi tulla liian kylmä ja kurkkua köhitytti liikaa. Jotain päälle 120 nuolta tänään.

Ei kommentteja: