torstai 7. elokuuta 2008

Piirin iltakisa

Alku oli hankalaa. yli puolet ensimmäisestä puolikkaasta meni rämpien enkä saanut nippua aikaiseksi. Viimeiset pari sarjaa ihan jees. Hieman auttoi kun laittoi sivuviikset suoraan. Tuon W&W Carbon V-Barin mukana on sellainen muoviprikka joka ei ankkuroi millään muotoa viiksiä/V-Baria paikalleen eli se pyörii melko herkästi paikallaan. Pisteitä kasaan 304.

Toinen puolisko lähti hieman paremmin muttei mitään suurta menestystä. Sarjat olivat liian eritasoisia eikä yhtenäisyyttä syntynyt. Loppupäässä tarkastin jopa jännevälinkin joka oli yli 3mm pielessä. Jännevälin korjauksen ja tähtäimen säädön jälkeen alkoi niputtamaan, tosin vain ne kaksi viimeistä sarjaa. Pisteitä 311.

Yhteensä siis 615 pistettä mikä ilmeisesti on tämän kesän tasoni. Kisaa oli ihan mukava ampua mutta pistepuolella jotenkin kaivelee etten saa suorituksiin sitä kaivattua tasaisuutta jota tänä kesänä oli tarkoitus saada aikaan.

Huomenna viimeinen iltatreeni taljalla ja lauantaina aamuyöstä kohti Teuvaa. Olen näköjään ainoa tähtäinampuja joka uskalsi tarttua taljaan. Noh, onneksi taljassa on sentään kolme muutakin minun lisäkseni ettei mene ihan yksikseen ammuskeluksi.

Ei kommentteja: