tiistai 5. elokuuta 2008

Talja lainaksi

Sain eilen lainaksi Laurin Hoyt Vectrixin. Hiemanhan se on lyhkänen mutta kaippa sillä johonkin osuu. Siinä on kiinni melko lyhyt Beiterin longrodi ja normaalipituinen sivurodi vasemmalla puolella. Laukaisulaitteena on TruBall liipasinhärpäke.

Kotona sitten ajattelin josko HMC:n saisi kiinni Hoytiin ja kokeilin Beiterin sidebaria Innoon. En tajua miksi kokeilin noin päin. Jokatapauksessa Beiterin pidempi ruuvi jumahti Innoon kiinni kuin tauti vaikken edes kovaa sitä kiertänyt kiinni. Sai oikein kunnolla ruuvata aukipäin että sen sai irti. Sen jälkeen kokeilin josko vielä HMC ulontaja istuu reikään ja sekin hirtti kiinni. Alkoi hieman ottaa päähän.

Tänään pitäisi mennä Ruskiksen talkoisiin ja talja on peräkontissa mukana jos sillä saisi muutaman laukauksen kokeiltua. Omat nuolet tosin jäi kotiin jousilaukun kanssa kun hieman jurpi tuo kierre mutta onneksi tuli lainattua Laurilta muutama ACC joilla ehkä pääsee kokeilemaan.

Huomenna mahdolisesti sitten Eskolle ihmettelemään kierreasioita jos tuosta Innosta vielä saisi kalua, jos ei saa niin joku istukka kiinni vaikka epoksilla niin kait se jotenkin pelaa.

Ei kommentteja: